Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás vagy maradjak a...

Valaki-Találd-Ki kérdése:

Szálkásítás vagy maradjak a tömegelésnél?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Tavaly októberben kezdtem el a testépítést. Nem használok semmi féle szteroidot. 64 kg voltam most 81 vagyok. Nem szálkásítottam még, most szeretném elkezdeni. A kérdésem annyi lenne, hogy ti mit szoktatok enni és, hogy érdemes lenne-e idén elkezdeni a szálkásítást? Vagy várjak még 1 évet? Ha valakit érdekel, hogy hogy nézek ki akkor instagrammon megtalál b.d.official.transform néven. Ilyen adatok rólam 20% testzsír százalékom van 180cm magas vagyok. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. febr. 21. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól érzed magadat így a bőrödben?Ha igen akkor még tömegelj,ha meg nem akkor szálkásíts! :)
2016. febr. 21. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél tömegelj még, de nem kell egy évet, lehet télen is diétázni.
2016. febr. 21. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet lassan is "szálkásítani". 20% férfinál már nem az egészséges kategória.
2016. febr. 21. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Én jól érzem magam így is. De szeretem mutogatni magam. Szóval nem tudom, hogy mi legyen, mert úgy tervezem, hogy nyárra szálkás leszek, de nem tudom. Elég nagy darab vagyok már és más lenne kicsiben és szálkásan
2016. febr. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!