180cm vagyok,60kg, és most szeretnék elkezdeni tömegelni. Kockás hasat, csak szálkásítás után érhetek el, vagy meglátszhat tömegelésnél is? Illetve mennyit hízzak, hogy ne legyek zsíros?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 15:19
1/7 anonim válasza:
Addig tömegelj, amíg úgy nem látod hogy itt az ideje diétázni. Az hogy a hasad kockás legyen, nem lehetetlen tömegeléskor, de ahhoz olyan genetika kell.
2/7 A kérdező kommentje:
És a diétához hány tskg/szánhidrát,fehérje,zsír kell?
Meg az étrend az maradhat,csak a rízst,illetve a szénhidrát forrást csökkentsem?
Aerob edzés mennyire szükséges?
Elég ha edzés előtt,vagy után futok 20percet?
2013. dec. 8. 15:32
3/7 anonim válasza:
Az aerob 40 perc minimum, az kell aerobkor, kardió tömegeléskor kell 20p körül, heti 3 kardió,heti 7 aerob is mehet akár..étrend pedig
diéta
3g/ttkg fehérje
1g/ttkg ch
0,5g/ttkg zsír
4/7 anonim válasza:
180magas 60 kilo:) EKTOMORF vagy te meg dieta alatt is nyomathatsz 3ch-t mert amugy is nehezen hizol.a Kocka has neked nemlesz nehez dolog masokhoz kepest.
5/7 A kérdező kommentje:
De az miért van,hogy így 60kilósan se látszanak a kockáim?Genetika?
Egyébként nem csak a kockáshas a célom.
2013. dec. 8. 17:49
6/7 anonim válasza:
Azért, mert van zsír a hasadon. Diétához 1 g/ttkg ch? Ne tegyünk már hülye kijelentéseket, ha valaki 6-7 g/ttkg chval tömegel, leviszi 1 g/ttkgra, heti 5 kilót fog fogyni kb! Én most kezdtem 3 hete a diétát, 300 gramm ch-n vagyok, és megy le a heti 1 kg!
7/7 A kérdező kommentje:
És a diéta mellett,hogy edzel?
Gondolom az edzéstervet tartod,de az aerobot hogy illeszted be,vagy hány aerobot tartassz?
2013. dec. 8. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!