Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vékony srácnak, mit érdemes...

Vékony srácnak, mit érdemes elkezdeni, tömegnövelés vagy szálkásítás? Ilyesmi alkatra gondoltam mint a videóban

2013. dec. 8. 13:42
 1/5 dirtboy ***** válasza:

van rajtad annyi izom mint gyereken a videóban?

ha nincs akkor egyértelmű.

2013. dec. 8. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha vékony vagy, akkor hova szálkásítanál?

Egyébként meg ez a videóban SW, ők nem nagyon szoktak külön szálkásító és tömegnövelő időszakot tartani.

2013. dec. 8. 13:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Ennyire kidolgozott fizikumom nincsen de azért van egy kis izmom, de én is saját testsúllyal szeretnék elérni hasonlót keverve kicsi súllyal is

Ha nem követnek különösképpen hosszabb diétát, akkor maga a mozgás és igénybevétel produkál ilyen eredményeket?

2013. dec. 8. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg kell lennie egy alap tápanyagmennyiségnek és genetikafüggő is, hogy mennyi izmot pakolsz magadra. A videón lévő emberen nincs olyan sok izom, a funkcionális ereje nagy. Ehhez progresszív erőnövelési edzés kell, és sokszor háttérbe rakják az ilyenek az étrendet, főleg, ha nem a kinézet az elsődleges.

És még egyszer kérdezem, minek jutna ugyan eszedbe a szálkásítás ötlete, ha nincs mit? A videós gyerek sem tudna hova szálkásítani, ha rajtad még ennyi sincs, akkor te meg végképp nem.

2013. dec. 8. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok még tisztában ezekkel, csak azt tudom hogy a szálkásítás előtérbe hozza az izomzatot a kevés testzsír % miatt
2013. dec. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!