Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Cigizés és edzés?

Cigizés és edzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy:

Szeretek edzeni, és edzek is (icf- de itt ez nem lényeg)

és egy haverommal amikor megyünk pl buszra elszívnánk 1-1 szál cigit- ez napi 1- az mennyiben hátráltat az edzésben?

Tudom, nem egészséges, de csak napi 1, és az sem menőzésből.

18/F

2017. szept. 14. 20:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ennyi bajod legyen mindig az életben, hogy rágyújtanak körülötted!
2017. szept. 16. 09:45
 22/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm a jókívánságot. 😂

De gondolom egy kézilabdás se b*** fejbe a labdával azért mert ő azt szereti. 😂

Pedig az úgy lenne igazságos.

2017. szept. 16. 10:44
 23/27 anonim ***** válasza:
Rosszul írtam: a kezis mégse b***a fejbe labdával azokat akik az arcába cigiznek.
2017. szept. 16. 10:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Napi 1 ciginek nincs jelentős hatása. A probléma inkább abból lesz hogy 1 szálból 2, majd 3 és így tovább.

Másik lehetőség pedig az hogy elhagyod, de az írásod során nem tűnik valószínűnek. Ha neked már a gimi túl stresszes akkor az egyetem meg a felnőtt élet se lesz más, csak rosszabb ilyen téren.

2017. szept. 16. 11:41
 25/27 anonim ***** válasza:
*írásod alapján
2017. szept. 16. 11:42
 26/27 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, én is kb. annyi idős vagyok mint te, de én úgy oldom meg ezt a problémát, h sz*rok rá :D Inkább nem megyek be, ha úgy érzem, h sok, nem érdekelnek sem a jegyek, sem az elvárások, sem a jövőkép, sem a fizetés, sem az érettségi (azon már túl is vagyok és pont így annyira nem is sikerült rosszul, ha akarok ugyanúgy elmehetek egyetemre). Az egészségem sokkal fontosabb mindennél.
2017. szept. 16. 12:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Napi egy ciginek kb. semmi hatása, de mit balfa.zoskodsz? Tedd le végleg, vagy szokjál rá rendesen! Ez napi egyet elszívok, csak mert a spanom és elszív, és nem tudok nemet mondani neki hozzáállás elég határozatlan jellemre vall.
2017. szept. 16. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!