Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Cigizés és edzés?

Cigizés és edzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy:

Szeretek edzeni, és edzek is (icf- de itt ez nem lényeg)

és egy haverommal amikor megyünk pl buszra elszívnánk 1-1 szál cigit- ez napi 1- az mennyiben hátráltat az edzésben?

Tudom, nem egészséges, de csak napi 1, és az sem menőzésből.

18/F

2017. szept. 14. 20:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
2017. szept. 15. 18:33
 12/27 anonim ***** válasza:

Múltkor pont erről beszélt a tanárom.

Ismer olyan embereket, akik régen naponta kutyát sétáltattak és futottak. Elkezdtek cigizni és mostanában amikor látja őket, gyorsan kifulladnak és leülnek a padra, mert jutnak levegőhöz, fulldokolnak.

2017. szept. 15. 19:26
 13/27 anonim ***** válasza:
mert nem jutnak levegőhöz*
2017. szept. 15. 19:27
 14/27 anonim ***** válasza:

5# Úgy van! Buzdítsd a cigizésre! Úgy kell azt!

És egyébkent mikor nem szívja el reggel azt az egy szál cigit a függő, és utána energikusabbnak érzi magát, az azért van mert azt nem veszi észre hogy leromlott a teljesítménye. Mert a teljesítmény romlás fokozatosan következik be, szinte észre se veszi, de mikor kihagy egy cigit, akkor a szmokingozás előtti teljesítményének kb az 50%át tudja hozni. (most ugye 0án van).

Szóval a cigizés tényleg erősen rontja a teljesítményt.

És az, hogy valaki cigivel elélt 80 évig, az nem azt jelenti hogy más is el fog, lehet hogy ő ha nem cigizik elélt volna 90, akár 100évet is. És aki sajnos cigi nélkül keveset élt, lehet hogy ha cigizik még kevesebbet élt volna. Mondjuk ez inkább biztos mint lehet.

2017. szept. 15. 20:17
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem buzdítom! De csak az osszon tanácsot ebbe aki valóban is dohányzik, nem csak google képeken látott cigarettát!
2017. szept. 15. 20:30
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem csak a google képeken láttam cigarettát, de az k***a idegesítő, mikor sportoló létedre mész az utcán és a po*ádba nyomják a füstöt, aminek a 75%a bekerül az egészséges életmódot folytató ember tüdejébe. (Tisztelet azoknak a kivételeknek akik ezt nem így csinálják)

Úgyhogy ennyit a cigarettázásról...

2017. szept. 15. 20:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Napi 1 szál cigi nem fog hátráltatni, csak az 1-ből ne legyen 2, majd abból 3.. és így tovább.
2017. szept. 15. 21:46
 18/27 anonim ***** válasza:

Most gondold el nekik meg mennyi idegesítő mikor mennek az úton beszélsz és érzik a száj szagodat.

Ennyire azért ne féljél már a haláltól! Az ilyen emebereknek egy kőszén bányában kellene dolgozniuk.

2017. szept. 15. 23:33
 19/27 anonim ***** válasza:
Szűkíti az ereket, ergo nehezebben is bírod majd. Igazából káros is tehát szerintem probald meg elengedni. Egyébként a hosszú élet titka a rendszeres sportolás. Tehát isten tudja mi lenne, ha igy élnél életed végéig.
2017. szept. 16. 02:40
 20/27 anonim ***** válasza:

#18 Nem erről van szó. Hanem az hogy gusztustalan és büdös, és én valamit el akarok érni, és ők meg simán letüdőztetik a másikkal s**rjukat.

Az meg hogy szájszag? Rendszeres fogmosás és rágózás segít. De azért gondoljunk bele. Egy ilyen cigiző ember hány ember arcába fújja bele a sz***át, és ő hány ember szájszagát érzi.

A másik kedvencem az, hogy ugye én tömegközlekedéssel utazok és a megállókba ki van írva hogy tilos a dohányzás. De rengetegen csak azért is ott pöfékelnek, amit az egész megálló érez.(Ellenben ő nem érzi az egész megállónyi ember szájszagát)

Úgyhogy ennyit a cigaréttáról. Sehogy sem lehet azt mondani hogy az jó. Mert lehet hogy a cigizőnek az de mondjuk a többinek miatta nem. És az emberek olyanok hogy a másikat lenézik hogy ő nem csinálja. Mertő lehet hogy kezilabdázik. Az pl a sportolónak is jó, és lám, a többieket se zavarja. (én nem kézizek, csak egy példa volt.)

2017. szept. 16. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!