Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzést ajánlotok?

Milyen edzést ajánlotok?

Figyelt kérdés
Itthon van egy súlyzórudam kb 30 kg, házilag készitett vasrúd és a két végén beton,vannak 2 kis súlyzóm 4 kg- osak. Szóval már alapból jó a genetikám,magas vagyok, erős kezek, vállak, hát, minden... nem akarom kigyúrni magam hanem kicsit jobb alakot akarok szóval nem massza kell hanem inkább alak. Hogyan eddzek erre? Mivel nem vagyok macis hanem vékonyabb nem kell sok edzés a fejlődéshez. Szóval a jó genetikára még rá szeretnék épiteni.Sokan csodálkoznak hogy nem is edzek és hogy vannak ilyen karjaim. Nagyon gyors vagyok jó reflexel és nem szeretném elvesziteni a gyorsaságom azzal hogy atomra gyúrom magam. Szeretnék szebb bicepszet, hátat, váll az elég jó. A legnagyobb hiányom a kockahas és a mellizom ebben a 2 ben lemaradott vagyok.De mindent szeretnék formálni.Szóval nem egy tank akarok lenni hanem pl erősebb kezek formásabb nem kipumpált annyira. Maradjak ilyen vékonyabb de izmos.
2017. szept. 6. 19:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

[link]

hirtelen ezt találtam, szóval valami olyasmi akarok lenni mint az 1. ember a képen, ilyen is a testalkatom kb csak nem ilyen izmos. De nem akarok olyanná vállni mint a 2. és a 3.

2017. szept. 6. 19:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja és a fizetős edzés most felejtős nem akarok olyan komolyan edzeni, meg amúgy is vannak edző parkok a közelemben ha ezek a házi súlyzók nem elegendők
2017. szept. 6. 19:38
 3/11 A kérdező kommentje:
20f
2017. szept. 6. 19:39
 4/11 Cortez70 ***** válasza:
Heti 3 teljes testes edzessel kezdj, minden izomra 1-1 alapgyakorlattal. Gyakorlatonkent 3-4 sorozat.
2017. szept. 6. 19:40
 5/11 Cortez70 ***** válasza:
Amúgy meg kox nélkül soha nem lennel nagy darab szálkás. Főleg nem 30 kilós sulyzoval.
2017. szept. 6. 19:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha napi 2 izomcsoportot edzek az nem jó? Miért fontos hogy teljes test? Bírom a nagy terhelést is bármekkora súlyal, vagy kisebb súlyal sokat. Fontos betartani ezeket a szabályokat hogy ennyiből ennyi meg ennyi nem lehet úgy csinálni hogy amennyit bírok?
2017. szept. 6. 19:46
 7/11 Cortez70 ***** válasza:
Naturalban az a jobb ha többször edzel egy izmot egy héten. Azt meg nem lehet akkor túl sok sorozattal csinálni,mert nem tudsz regeneralodni. De miért kérdezel, ha nem fogadod el a válaszokat?
2017. szept. 6. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Bírod a nagy súlyokat? Azt a 30kilós kis izét?
2017. szept. 6. 19:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja értem elfogadom, csak érdekelt miért kell úgy. Akkor úgy fogok úgy akkor gondolom gyorsabb a fejlődés is
2017. szept. 6. 19:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem a 30 kilósról beszéltem akkor, hanem simán edzenék nagyobb súllyal is kezdőként 40-50 -60 , attól hogy kezdő vagyok nem akadály a nagyobb súly.De elég lesz egyenlőre most a 30 is.
2017. szept. 6. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!