Mit gondoltok erről az edzéstervről? Én írtam, szerintetek jó?
Figyelt kérdés
A nap
Guggolás 5x5
Fekvenyomás 5x5
Evezés 5x5
Vállvonogatás 4x8
Tolódzkodás 4x8
Vádli 4x8
B nap
Guggolás 3x5
Felhúzás 3x5
Mellről nyomás 6x5
Merevlábas felhúzás 3x8
Bicepsz rúddal 5x8
Farmer séta 3 sorozat
Has
Az első hét ilyen: A-B-A
A második hét pedig: A-B-A-B
Szerintetek jó ez az edzésterv, vagy váltsak valami másra, esetleg van rajta valami javítani való?
2017. szept. 6. 15:50
1/7 anonim válasza:
Én B napról a merevlabast attennem A napra. De egyébként jónak tűnik.
2/7 anonim válasza:
Valamint szerintem egyelőre ABA-BAB rendszerben próbáld ki heti 3 nap edzéssel. Heti 4nel sok lesz a láb és a váll,de te lehet h bírni fogod.
4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ezzel, vagy 2 felé bontott heti 4 napossal edzenék. Nem tudom eldönteni.
Szerintetek melyik legyen? Vagy lényegtelen, csak csináljak nagy súlyos alapgyakorlatokat?
2017. szept. 6. 16:35
5/7 Cortez70 válasza:
Ha sokat tudsz pihenni és ezáltal jól regeneralodsz, akkor mehet 4 napos. Neked kell érezni, hogy mi fér bele.
6/7 anonim válasza:
Csak én nem látok tricepszgyakorlatokat? Persze, a nyomásoknál az is fejlődik, csak szerintem egy gyakorlatot igazán számhatnál rá..kezdőknél szerintem a pull over is hasznos,és az oldalemelés.. egyébként szerintem is jó az edzésterved, csak néha variáld, különben nem fejlődsz egyenletesen..
7/7 Cortez70 válasza:
A tolodzkodas is megy tricepszre. Nem a varialastol fejlődsz, hanem a terheles emelésétől és az elegendő kajától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!