11/27 anonim válasza:
Milyen álmai? Én tényleg nem akarok egy halottat bántani de egy súlyosan márcisztikus, materialista fsz volt. A pénz volt számára az isten abban mért mindent. Királynak képzelte magát, az esküvőjén is egy trónba cipeltette magát. Sokta ment a vagyonával meg a 32 guccsi cipőjével. Tipikus meggazdagodott proli volt a csávó.
12/27 anonim válasza:
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mint testépítő már fiatalon megbukott, mert azt hitte elég napi 13 zabálni meg 2 patikát magába nyomni és majd Mr. Olympia lesz belőle. Semmi komolyabb címet nem nyert leszámítva azt a rongyos mr california vagy mit. Aztán előadta persze, hogy a versenysport értelmetlen mert se tehetsége se tudása nem volt hozzá hogy egy komoly formát összehozzon. Oda nem elég csak pénz. Inkább csinált magából egy freak celebet és recskázott a pénzre élete végéig.
13/27 anonim válasza:
És még mielőtt megkapom, nem nem a féltékenység beszél belőlem(én is elég jól élek, még ha nem is vagyok annyira gazdag, mint Rich volt). Akármilyen elképzelhetlen is, egy gazdag emberre is lehet negatív dolgokat mondani és nem csak irígységből. Egyébként biztos vagyok benne, hogy ha ismertem volna élőben egy alapvetően kedves, pozitív hozzáállású pali volt. Viszont nagyon nagy probléma van a fejetekben ha egy ilyen embert példaképnek láttok. Ez a folytonos kifele vergődés mások felé (nézd a drága cipőm, órám, kocsim) mind csak kompénzálás, beteg dolog. Aki azt hiszi a gazdagság önmagában hordozza a boldogságot az nagyon tévúton jár. Az, hogy embertelen sok tömeget pakolt magára a youtube nézők számára, szerintem nem egy olyan hatalmas tett kedves Koslayer amiért megérte megdögleni ennyi idősen. Ha valaki megkérdezhetze volna a haldoklása közben, hogy jó ez így ahogy alakult Rich? Elégedet vagy nem? Biztos lehetsz benne, hogy azt mondta volna inkább vissza szeretne jönni és pár dolgot értelmesebben csinálni. Én nem bántani akarom ezt az embert, én inkább sajnálom. Egy jó pszichoterápia kellet volna neki, nem kokain, paloták, meg gold digger műnőcskéket feleségűl venni.
14/27 anonim válasza:
#13. Te ezt sosem fogod megérteni ;)
15/27 anonim válasza:
Mi nem fogok megérteni? Látod ilyen semmt nem jelentő 1 mondatos álokos dumát írni a legkönnyebb. Pont, hogy én értem te meg nem kisbarátom
16/27 anonim válasza:
Nem élsz ilyen életet, hogy is értenéd. Fingod sincs semmiről kisbarátom.
17/27 anonim válasza:
Ja vágom te majd megmagyarázod nekem milyen az életet élni a 16 életéveddel otthon lakva a szülőkkel. Hülyegyerek.
18/27 anonim válasza:
#13 Latom mostanaban mindenkinek a szovegertese 0. Egy szoval sem mondtam, hogy hatalmas dolgokat tett. Azt mondtam, hogy megtette amit akart. Igen igy elt, es? Van akinek az az alma, hogy igy eljen. Neki ez volt, es teljesitette is. Senki nem vagy, hogy masok celjait birald. Masnak meg az elete legnagyobb alma, hogy orvos legyen, en meg otthagytam jo eredmenyekkel az orvosit, mert rajottem hogy rohadtul nem az erdekel. Ez van, mindenki mas.
19/27 anonim válasza:
#17. Főnök vagyok Magyarország egyik legnagyobb cégénél. 30 éves vagyok, 3 lakásom van amiből kettő ki van adva albérletbe. Többet keresek havonta mint te egy év alatt, szóval ezt nagyon benèzted. Egyéb?
20/27 anonim válasza:
Kivánok neked hasonló csodás életet "főnök" mint ricsinek volt:) fogalmad sincs mennyit keresek és mivel foglalalkozom de ebbe a névtelen pötsméricskélésbe meg kamuzgatásba nem ülök bele köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!