Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nah, mit szóltok Rich Piana-hoz?

Nah, mit szóltok Rich Piana-hoz?

Figyelt kérdés

2017. aug. 28. 06:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nem volt meglepő. Nem is érdekel a sztori.
2017. aug. 28. 07:27
 2/27 Cortez70 ***** válasza:
Semmit. Benne volt a pakliban.
2017. aug. 28. 07:32
 3/27 anonim ***** válasza:
belehalt az életvitelébe... bármikor bármelyik testépítővel megtörténhet, szomorú de ez az igazság
2017. aug. 28. 08:06
 4/27 anonim ***** válasza:
Ha visszapörgetsz pár kérdést ez már ki lett tárgyalva.
2017. aug. 28. 08:33
 5/27 anonim ***** válasza:
Ez most olyan kérdés lesz, mint a Linkin Parkos csávó halálakor..mindenki kötelezőnek érzi kiírni. Én bírtam, mert ő legalább felvállalta magát, nem hazudta hogy naturál stb..meg nyomatta ezerrel a show-t. De azt az életet nem lehet sokáig élvezni, szerintem mindenki tudta hogy hamarosan ez lesz..nem nagyon hat meg, de azért sajnálom..de csak mint bármelyik másik embert aki meghal
2017. aug. 28. 09:25
 6/27 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, ha a sorstól egészséges testet, normális anyagi helyzetet és nélkülözés mentes életet kap valaki, akkor ennek mi értelme? Ok, valaki valami miatt öngyilkos akar lenne, hát legyen, de ennek mi értelme???
2017. aug. 28. 09:30
 7/27 anonim ***** válasza:
Az olyan emberek is betegek, mint Piana.
2017. aug. 28. 09:33
 8/27 anonim ***** válasza:
Mármint pszichėsen.
2017. aug. 28. 09:33
 9/27 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érdekelt. Sokan azért szerették mert őszinte volt, de attól még nem volt jó ember egyáltalán. Nem csinált minőségi videókat szerintem, rengeteg gyökérséget összehordott.
2017. aug. 28. 11:43
 10/27 anonim ***** válasza:
49%

#6 Mert egy olyan embernek akinek valoban vannak almai es nem fosik megvalositani oket, annak ezek masodlagosak.

Szerintem jobban nem is tehette volna, kimaxolta az inkabb elj 50 evet oroszlankent mint 80 evet baranykent mondast, es teljesen megerte neki.

2017. aug. 28. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!