Mit szóltok hozzá, hogy a TWBs srác kritizálta a Team Suleiman elveit? Igaza van?
2017. jún. 17. 00:59
1/9 anonim válasza:
Csak össze kell hasonlítani Suleiman és a Brian gyerek fizikumát és meglátszik,kinek van igaza.
2/9 anonim válasza:
TWB tudasat tukrozi a fizikuma, amit tizenvalahany ev alatt osszehozott. Multkor kerdeztem anyamat, hogy szerinte gyur-e, azt mondta, nem. :D
3/9 anonim válasza:
Na most ezen nevettem :D
Ne csinálj neki negatív reklámot se.
5/9 anonim válasza:
"Az viszont való igaz, hogy egy naturálnak jobban kell a súly, mint egy kokszosnak, a pumpálás nem elég, és fontos figyelemmel követnie a progressziót"-ha így edzene,akkor esetleg kinézne valahogy.Szánalmas féreg,le kéne tiltani,hogy ne terjessze tovább a baromságait.
6/9 anonim válasza:
De jól megkímélte az izületeit a magas ismétlésszámával miközben teniszkönyöke van.
És kokszosoknál is látszik, hogy azok lettek a legnagyobbak akik nagy súlyokkal edzenek.
Phil sem az izomtömege miatt nyer, hanem a rohadt jó genetikája miatt.
7/9 Tyler913 válasza:
Csak annyit állít,hogy a Mr. Olympia top versenyzők edzésmódszere nem feltétlenül működik naturálként,átlagos vagy az alatti genetikával. Magyarán baromi nagy súlyokat rángatni nem feltétlenül célravezető azért,mert Ronnie is így csinálta.
Az meg,hogy kinek van igaza a testépítéssel kapcsolatban,szintén nem feltétlenül azon múlik,ki a legnagyobb darab. Ha ő is bekokszolna,akkor "igazabb" lenne,amit állít?
8/9 Cortez70 válasza:
Nem ez a lényeg. Szuli módszere működik naturálban. Nem a kis súlyos bohóckodás. Sehogy nem néz ki a gyurika hiába naturál, ahhoz képest sem. Akkor hiába ugat, ha 10 év alatt egy közepes formát sem tudott felmutatni. Ennyi.
9/9 anonim válasza:
7. Az biztos hogy ő nem kokszolt be. Úgy ézett ki 4 év edzés után mint amikor én elkezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!