Csak én szánom az ilyen embereket? Van a terembe egy srác, szép eredményeket hozott 4 versenyen. Van 4-6 rajongója, aki ennek hatására elkezdett koxolni, és hirtelen ezek is versenyezni akarnak. Folyt lent.
hát ezt most nem tudom hova tenni...
saját elhatározásából koxol, attól hogy az sarkallta erre mert ő is olyan akar lenni, attól még saját elhatározás, vagy esetleg kényszeritette az illető? xd
egyébként személyes véleményem arról aki koxol, hogy ha versenyzik,vagy fitness szférában akar karriert akkor nyilván...focizni se mész mezitláb
de ha valaki csak hobbigyúrós az sose értettem minek koxol
Szerintem,akiben van annyi akarat,erő,hogy Kathi Béla,Kiss Jenő szintre akar feljutni(kevés az ilyen),az koxoljon. De aki ilyen országos neve sincs bajnojságokon akar indulni,aholy pl 30ból ő a legjobb,aztán országos bajnoknak hiszi magát. Hát az kicsit gáz szerintem :D Kb minden héten vannak ilyen bohóc versenyek. Ergó hiába nyered meg jelentéktelen a presztizse kb... Van benne munka a készülődésben persze. De az eredmény nincs arànyban a belefektetett energiával szerintem l. :) Pont azért,mert már minden boldog boldogtalan,,aki szólúrja magát x hónapja indulhat ilyen bohóc versenyek
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!