Csak én szánom az ilyen embereket? Van a terembe egy srác, szép eredményeket hozott 4 versenyen. Van 4-6 rajongója, aki ennek hatására elkezdett koxolni, és hirtelen ezek is versenyezni akarnak. Folyt lent.
Az tényleg gyenge érv, hogy bizonyítsd, hogy hányan halnak meg a szteroidoktól, mivel senkibe nem dugdosnak évtizedekig érzékelőket és nem kamerázzák az életét, de statisztikailag kimutatható, hogy aki szteroidokat használ, az sokkal hamarabb megpusztul, mint aki nem - és nincs mellette más káros szenvedélye.
Nem lehet eldönteni, hogy a kox vagy pl. a cigi a károsabb, de igazából egy valóban intelligens emberi lény egyiket sem használja. Kb olyan érvelés ez, mint amikor a fű mellett érvelnek, hiszen lehet alkoholt is venni a boltban. Lehet koxolni, mert cigizni is lehet. :D
Alapvetően beteg emberek használnak szteroidokat azért, hogy izmosak legyenek, mert mégis mi a f*** értelme van neki? Tisztelnek érte? Szerintem mindenki inkább csak l***arja, max a putriban lehet vele előnyökhöz jutni meg a diszkóban lehet feszíteni.
Ettől érzik magukat férfinek, spártainak? Megnézném, hogy a spártaiak meg a gladiátorok mennyit szúrták magukat és foglalkoztak-e fekvenyomással.
A csajok is lesz**ják, a natural izomzat is bőven elég nekik, ha meg tudatosul bennük, hogy cuccolsz, akkor még le is kerülsz a szánalompadra - kivéve, ha a csaj is tuningolt.
Szóval más értelme nem maradt, mint a komplexus kezelés. Más meg 150 centis TV-t vesz hitelre a komplexusa miatt, megint más BMW-t vagy valami más vackot.
Ebből kiindulva a válasz a kérdésedre:
De igen, kib***ott szánalmas. Pont ugyanannyira, mint cigizni, inni, szemetet zabálni, drogozni.
Egy fokkal sincs közelebb az egészséghez a koxolás, mint az alkoholizmus.
Más kérdés, hogy engem rohadtul nem érdekel, megtartom magamnak a véleményemet, ha csak nem kérdezi ki az adott ismerősöm.
Ja igen, én is próbáltam 6 éve, majdnem ráfüggtem és miért? Mert menőnek éreztem magam. Ennyi. Szóval nem a levegőbe okoskodom.
2-es vagyok
Kisfiam, te most megerositest varsz arra hogy miert nezel ki szarul. Bizonygatod magadnak hogy aki jobban nez ki toled az tuti koxol. Hat kiskocsog nem, csak nulla vagy a sportban mint az eletben is. Ennyi
Amugy meg b****** a jo edes k**** any****.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!