Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én szánom az ilyen...

Csak én szánom az ilyen embereket? Van a terembe egy srác, szép eredményeket hozott 4 versenyen. Van 4-6 rajongója, aki ennek hatására elkezdett koxolni, és hirtelen ezek is versenyezni akarnak. Folyt lent.

Figyelt kérdés
Szerintem az ilyen elég gyenge jellem,ha más hatására dönti el,hogy koxol vagy nem. Nem saját elhatározásból. Mit gondoltok?
2017. febr. 22. 14:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Utolsó... Te ritka hülye vagy. :) Koxi maxik ezzel tömködték tele a fejed ,te meg bekajáltad. KÁRISAK ezek is. De nem mind károsabb,mint a kox... Chips kárisabb? Max dagadt leszel tőle. Hosszútávon más is. De a koxnak meg nem kell hosszútáv.... :) Ugyan úgy heti 1 zacskó chipstől sem fogsz elhízni...
2017. febr. 22. 16:54
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem heti egy zacskóról beszélek. Nézd csak meg hányan halnak bele világszerte az elhízásba. Mondj egy számot, hogy a koxolásba BIZONYÍTOTTAN hányan haltak meg. Nem, zyzz nem abba halt bele! Amúgy sok-sok éve szúrom magam és semmi bajom. Sokkal egészségesebb vagyok mint az emberek 90%-a. Ja és a drága mamikád a hülye.
2017. febr. 22. 17:04
 13/26 A kérdező kommentje:
Valóban szúrhatod magad... Tudod kis csikó,aki sz9lúrja magát,és van esze,az nem jelenti ki nyílvánosan(főleg nem ilyennel utána,hogy "sokkal egészségesebb vagyok..."). Sőt inkább kerüli a témát... :) Szerintem egy 14-16 éves gyerkőc lehetsz,aki szeretne,vagy most kezd koxolni, bevett egy Napozint,és már erősnek hiszi magát. :)
2017. febr. 22. 17:36
 14/26 anonim ***** válasza:
Kisgyerek! Te még a homokozóban játszottál mikor én már kondiztam. Nagyon mellé lőttél. Szóval várom, hogy válaszolj a kérdésemre okoska.
2017. febr. 22. 18:03
 15/26 A kérdező kommentje:
Oké! 45667an. Jó éjt! :D
2017. febr. 22. 20:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Neked is!
2017. febr. 22. 20:28
 17/26 anonim ***** válasza:
hát nem egy IQ bajnok kérdező van megint...
2017. febr. 22. 20:36
 18/26 anonim ***** válasza:

Az tényleg gyenge érv, hogy bizonyítsd, hogy hányan halnak meg a szteroidoktól, mivel senkibe nem dugdosnak évtizedekig érzékelőket és nem kamerázzák az életét, de statisztikailag kimutatható, hogy aki szteroidokat használ, az sokkal hamarabb megpusztul, mint aki nem - és nincs mellette más káros szenvedélye.

Nem lehet eldönteni, hogy a kox vagy pl. a cigi a károsabb, de igazából egy valóban intelligens emberi lény egyiket sem használja. Kb olyan érvelés ez, mint amikor a fű mellett érvelnek, hiszen lehet alkoholt is venni a boltban. Lehet koxolni, mert cigizni is lehet. :D

Alapvetően beteg emberek használnak szteroidokat azért, hogy izmosak legyenek, mert mégis mi a f*** értelme van neki? Tisztelnek érte? Szerintem mindenki inkább csak l***arja, max a putriban lehet vele előnyökhöz jutni meg a diszkóban lehet feszíteni.

Ettől érzik magukat férfinek, spártainak? Megnézném, hogy a spártaiak meg a gladiátorok mennyit szúrták magukat és foglalkoztak-e fekvenyomással.

A csajok is lesz**ják, a natural izomzat is bőven elég nekik, ha meg tudatosul bennük, hogy cuccolsz, akkor még le is kerülsz a szánalompadra - kivéve, ha a csaj is tuningolt.

Szóval más értelme nem maradt, mint a komplexus kezelés. Más meg 150 centis TV-t vesz hitelre a komplexusa miatt, megint más BMW-t vagy valami más vackot.

Ebből kiindulva a válasz a kérdésedre:

De igen, kib***ott szánalmas. Pont ugyanannyira, mint cigizni, inni, szemetet zabálni, drogozni.

Egy fokkal sincs közelebb az egészséghez a koxolás, mint az alkoholizmus.

Más kérdés, hogy engem rohadtul nem érdekel, megtartom magamnak a véleményemet, ha csak nem kérdezi ki az adott ismerősöm.

Ja igen, én is próbáltam 6 éve, majdnem ráfüggtem és miért? Mert menőnek éreztem magam. Ennyi. Szóval nem a levegőbe okoskodom.

2017. febr. 23. 16:57
 19/26 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Kisfiam, te most megerositest varsz arra hogy miert nezel ki szarul. Bizonygatod magadnak hogy aki jobban nez ki toled az tuti koxol. Hat kiskocsog nem, csak nulla vagy a sportban mint az eletben is. Ennyi

Amugy meg b****** a jo edes k**** any****.

2017. febr. 23. 22:45
 20/26 A kérdező kommentje:
Na ezt kibek írtad te iq fighter? :D Latom sok volt a teszto.. Maskor a szusztaninbol eleg egy adag is,nehogy szivrohamot kapj( nem lenne kar, egy mumajerrel kevesebb),a sok idegtol.:D Am anyukam koszoni jol van. De a tied tegnap ejel jol dolgozott. Holnap azert elmegyek egy szuresre fo a biztonsag.. remelem nem kaptam el vmit. ;)
2017. febr. 24. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!