Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mondanátok valakinek, hogy szép, csak azért, hogy felvidítsátok?
De ez milyen már hogy van egy lány ismerősöm aki szomorú és ezt mondom neki ogy "szép vagy" :D én beszélgetni szoktam vele hogya szomorú és felvidítom :D ha küld nekem képet akkor szoktam neki mondani hogy szép és úgy is gondolom mert nincs csúnya lány :D
17/F
4es. Első vagyok így értem.
Szerelmi csalódás után van a lány, látod rajta, hogy baromira maga alatt van, mert mondjuk megcsalták. Elkezdesz vele beszélgetni, és egy idő után kiönti a lelkét, hogy ő soha nem fog kelleni senkinek. Én meg mondom, hogy ez nem igaz, mert te egy kedves, szép lány vagy, és baromi nagyon vesztett veled a volt barátod, hogy eldobott magától.
Viszont mielőtt aljas hazudósnak tituláltok, a kedves mindig igaz, mert csak kedves lányokkal vagyok baráti viszonyba. A szép meg relatív, én arra mondom,hogy szép, aki bejön nekem. Most attól, hogy nekem egy lány nem jön be, másnak még lehet szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!