Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, mondanátok valakinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mondanátok valakinek, hogy szép, csak azért, hogy felvidítsátok?

Figyelt kérdés

2016. okt. 5. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha baráti viszonyba vagyok egy lánnyal, akkor igen. Ez nem zárja ki azt, hogy tényleg szép. Viszont van olyan is, hogy nem az esetem a lány, de szeretném felvidítani, és mondom neki.
2016. okt. 5. 13:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. okt. 5. 13:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Lenne lehetőség ha nem ismernék egy univerzális módot ami ennél sokkal jobb és nem is hazugság.
2016. okt. 5. 13:57
 4/14 anonim ***** válasza:

De ez milyen már hogy van egy lány ismerősöm aki szomorú és ezt mondom neki ogy "szép vagy" :D én beszélgetni szoktam vele hogya szomorú és felvidítom :D ha küld nekem képet akkor szoktam neki mondani hogy szép és úgy is gondolom mert nincs csúnya lány :D

17/F

2016. okt. 5. 14:04
 5/14 anonim ***** válasza:

4es. Első vagyok így értem.

Szerelmi csalódás után van a lány, látod rajta, hogy baromira maga alatt van, mert mondjuk megcsalták. Elkezdesz vele beszélgetni, és egy idő után kiönti a lelkét, hogy ő soha nem fog kelleni senkinek. Én meg mondom, hogy ez nem igaz, mert te egy kedves, szép lány vagy, és baromi nagyon vesztett veled a volt barátod, hogy eldobott magától.

Viszont mielőtt aljas hazudósnak tituláltok, a kedves mindig igaz, mert csak kedves lányokkal vagyok baráti viszonyba. A szép meg relatív, én arra mondom,hogy szép, aki bejön nekem. Most attól, hogy nekem egy lány nem jön be, másnak még lehet szép.

2016. okt. 5. 14:09
 6/14 anonim ***** válasza:
persze, sokszor mondunk olyat ami nem TELJESEN igaz, hogy örömöt szerezzünk.
2016. okt. 5. 14:16
 7/14 A kérdező kommentje:
#5-ös, értem, de te elég konkrét példát mondtál. Én nem gondoltam ilyen nagy bánatra, csak annyi, hogy valakin látod, hogy rossz napja van, nem feltétlen barát, inkább ismerős, mondjuk kolléga csak és kedvességből azt mondod neki, hogy pl. Nevessél már, olyan szép vagy amikor nevetsz. Egyébként is csinos vagy, de úgy főleg.
2016. okt. 5. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Ilyet is szoktam mondani. Ezt a mosolygósat szó szerint :D
2016. okt. 5. 14:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Akkor ti, fiúk furák vagytok. :D
2016. okt. 5. 14:54
 10/14 anonim ***** válasza:
De ez miért fura? Ha egy lány a barátom, akkor fontos nekem, és szeretném ha ne lenne szomorú. Ha ehhez az kell, hogy ne teljesen mondjak igazat, akkor nem fogok teljesen igazat mondani, de mivel kicsit felvidul, ezért már megéri.
2016. okt. 5. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!