Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj sokaknak ha kövér vagyok, de egyéb okok miatt tudok magamnak vékony, szép nőket szerezni?
Szóval 185 cm vagyok és 106 kg, eléggé hasas alkat. Az arcom nem pufi, de a testemen eléggé látszik a kövérség
Viszont tökös, magabiztos, jó dumás vagyok, jól keresek és arcra is okésan nézek ki, úgyhogy tudok olyan nőket találni, amilyeneket szeretnék. Az előző szerelmem is kb fitnessz-világbajnok lehetett volna a csodálatos testével.
Mégis ilyenek jönnek néha az emberektől, hogy nem érdemlek meg olyan szép nőket mint amilyeneket megkapok, stb.
Én igazából azt nem értem, hogy ez neked miért okoz gondot? A te életed, mi közük hozzá? Minek foglalkozol velük? Ha szóvá teszik, hogy nem érdemled meg, akkor vigyorogj, és mondd, hogy "hát, de mégis megkapom" és kész.
Félreértés ne essék, nekem pl nem jönne be az alkatod, és viszolygok a kövér emberektől, de ha te megtalálod így is a boldogságot, akkor totál feleslegesen szól bele más. Te életed, te döntésed, nem bántasz senkit. Történet vége.
Én meg kövér lány vagyok aranyos arccal, kedves belsővel és van egy édes, helyes, okos, magas, jól kereső párom akivel nagyon szeretjük egymást.
Ez van, ne törődj velük :)
Mert mások irigyek, és úgy gondolják nekik járna a csinos nő.
Ha ezt mondják, csak mosolyogj rajta, jobb ha te rád irigyel mintha fordítva lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!