Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kövér lányok jönnek be a fiúnak? Mi a vonzó abban, hogy hájas a hasa vastag a combja, nagy a segge?
Figyelt kérdés
Nem a hájasokra gondolok, hanem a nagy seggű, vastag combú lányokra! Elnézést nem kövér hanem "van mit rajta fogni"!2014. júl. 8. 17:45
2/18 anonim válasza:
Mindenkinek az tetszik amit csak szeretne, nem? Mindenkinek más az ízlése.
3/18 anonim válasza:
Mert a nagy kufferba jó pakolni!
Összevissza csattog mikor kúrom a bigét.
24F
4/18 anonim válasza:
sztem mert jobban szeretik fogni a nagy segget mint a kicsit..xd
5/18 anonim válasza:
Mert ez az egészséges, nem a pálcikalábú, deszka, xilofonbordájú "modell" alkat.
6/18 anonim válasza:
Egyszerűen úgy lett teremtve a férfi, hogy azokat a őket szereti, akin "van mit fogni". Persze ez is változó, van, aki a vékonyakat szereti .. de én is inkább azt a testet szeretem fogdosni, amin van mit.
7/18 A kérdező kommentje:
a vékony kis mellű fenekű lányokat le gebézik! tehet róla valaki, hogy nincs nagy melle?
2014. júl. 8. 17:48
8/18 anonim válasza:
Akkor hízz meg, ha ez tetszik a pasiknak.
9/18 anonim válasza:
Senki se gebe, csont vagy disznó, hájas. Mindenki szép, ha annak érzi magát, mindenki tetszik valakinek. Sokáig utáltam, hogy széles a csípőm, nagyobb a mellem, van rajtam egy kicsi plusz, de aztán rájöttem, ezt az alkatot örököltem, sokat nem tehetek ellene. Elfogadtam magam, pont. Fogadd el magad, pont. Emiatt egyikünk sem fog egyedül maradni.
10/18 anonim válasza:
Kérdező! Olyan vagy, amit leírtál a 7. válaszodban? Mert nekem ők jobban tetszenek pl. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!