Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kövér lányok jönnek be a fiúnak? Mi a vonzó abban, hogy hájas a hasa vastag a combja, nagy a segge?
Figyelt kérdés
Nem a hájasokra gondolok, hanem a nagy seggű, vastag combú lányokra! Elnézést nem kövér hanem "van mit rajta fogni"!2014. júl. 8. 17:45
11/18 anonim válasza:
Én a vékony, pici törékeny lányokat kedvelem.
De akkor én is felteszem a kérdést. A nőknek miért a kigyúrt, agyatlan bunkók tetszenek?
12/18 anonim válasza:
Nekem csak a vékony lányok jönnek be.Ne legyen nagy melle se széles s#gge és nadrágból kibuggyanó hájas hasa se.
13/18 anonim válasza:
Jajj hallod, fejezzétek már ezt be!
A dagik azt kérdezik miért a vékonyak a vékonyak meg miért a dagik...dögunalmas marhaság.
14/18 anonim válasza:
hálisten, végre valaki megelégelte már!:)
15/18 anonim válasza:
mert van akinek ez tetszik, van akinek az.
16/18 anonim válasza:
Nekem pont ellenkező... nagyon nem tetszik a nagy fenekű, vastag combú, nagy mellű lány,,nem tartom őket vonzónak :/ de hát kinek mi :D
17/18 anonim válasza:
Nincs is jobb attól fogni a nagy segget és markolászni meg kúrni hátulról. Sokkal jobbak a telt nők.
18/18 anonim válasza:
Szeretném az elején leszögezni, hogy én nem a kérdésben feltüntetett kategória vagyok. De azért megkérdezném..ez téged mit zavar? Mindenkinek megoszlik a véleménye. Ahogy láthattad a kommentelők alapján, van akinek a te alkatod jön be. Hagyjuk már a sárdobálást. Rosszul esik, hogy van akinek nem te jössz be?:) Megesik. Fogadd el magad. Majd találsz olyat, akinek te kellesz, akinek te vagy az Istennő. Mert hidd el, lesz olyan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!