Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Mondtok egy lanynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mondtok egy lanynak olyat, hogy szep a mosolyod, akkor ha nem tetszik nektek? Vagy csak akkor ha valaki tetszik?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:

2 opció van:

-Tetszik a lány.

- Nagyon jó lánybarátom és látom rajta hogy rossz a kedve/ rossz a napja, akkor ilyennel szoktam feldobni: "Na xy, ne legyen rossz kedved, mosolyogj inkább, úgy is olyan szép mosolyod van :) ". Ez az utóbbi viszont tényleg csak 1-2 embernél játszi, akikkel nagyon jóban vagyok. 23/F

2016. szept. 8. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szép a mosolya, akkor igen, akkor is megdicsérem, ha a lány maga egyébként nem az esetem.

A nőknek mindig jól esik, ha bókolnak nekik. Sokszor megtérül ez idővel, pl. ha beugrok a HR-re, nekem bármikor, bármit szívesen elintéznek a lányok, vagy a recepción szívesen fénymásolnak ingyen.

Ha a nőkkel úgy általában jó kapcsolatot szeretnék tartani, akkor szoktam kedveskedni, bókolni, elvégre nem csak emberek, férfiak és nők is vagyunk.

De azért nem kell minden kedves mondatba túl sokat belelátni. Pl. megérinteni nem szoktam senkit, vagy kétértelműen célozgatni, csak ha tényleg be is jön.

2016. szept. 8. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak olyannak mondanám, aki tetszik.
2016. szept. 8. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!