Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelő diéta mellé...

Tömegnövelő diéta mellé mennyire fér be a futás?

Figyelt kérdés
Nem igazan figyeltem soha az etrendemre a sport mellett, fel eve hataroztam el, hogy leszallkasitom magam es ez szepen be is jott, minden oke, kocka has stb megvan. Viszont mostmar tomegnovelni is szeretnek mivel mostmar nem versenyszeruen sportolok belefer ez a testepites dolog szoval csak erre koncentralnek nagyjabol. Viszont a futast nem szeretnem feladni, 8-10-12kmeet szoktam altalaban naponta vagy minden masnap futni de azon gondolkodtam nem lesz ez sok? Az jutott eszembe inkabb sprint jellegu edzeseket csinalnek az ha jol tudom hatekonyabb az izomtomeg megtartas szempontjabol is vagy rosszul tudom? Mi az ami meg ugy belefer?
2017. aug. 25. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Neked mibajod van?

Asszed zért mert izmot építesz nem is futhatsz

2017. aug. 25. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet futni hosszabb távot is csak vedd figyelembe, hogy több kcal kell.
2017. aug. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!