Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleménye (főleg fiúknak)...

Mi a véleménye (főleg fiúknak) arról, ha egy lány edz?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony és magas a testalkatom. Szoktam kijárni nyilvános helyekre (pl sportpálya) húzódzkodni, és mindig azt érzem, furán néznek rám a fiúk, ha arra járnak. Szerintetek mi ennek az oka,? Fura egy ilyen lánytól?

2017. aug. 19. 11:53
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
100%
Jól teszed, nincs ezzel gond.
2017. aug. 19. 12:04
 2/11 anonim válasza:
100%
Jó dolog. Bejön a fiúknak, ha egy lány edz. 20/F
2017. aug. 19. 12:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejön! Azt jelenti, hogy törődsz a testeddel..sok lány addig jut csak el, hogy bohócnak sminkeli magát, közben meg olyan igénytelenül elhízott, hogy lefolyik a székről..A túl izmos nők már csúnyák az én szememben, de olyan úgyse leszel, mert ők nyomatják a férfi hormonokat. Szerintem nem furán néztek rád a srácok, csak megnéztek maguknak
2017. aug. 19. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy nagy pozitívum tud lenni, mert általában egy kidolgozott test az eredménye ami azért valljuk be mindig jó dolog, és ha azt el is éri az egy bizonyos szintű elhivatottságot mutat a részéről, hogy képes időt fektetni a dolgokba, ami szintén egy jó dolog.
2017. aug. 19. 12:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam!😊😋
2017. aug. 19. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En nagyon csipem ha egy lany sulyzos edzest csinal es nem csak a kardio gepen tolti az eletet. Nyomjad csak es ne foglalkozz vele ki mit gondol. Magadnak csinald.
2017. aug. 19. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, hogy foglalkozik magával, formálja a testét és nem fél erősíteni sem. Ha meg húzódzkodik, az különösen bejön. Szeretem ha egy lánynak formás válla, lapockája van.

Ha elő is fordul, hogy furán néznek rád, ahogy meglátszik rajtad az edzés eredménye, inkább elismerően fognak rád nézni. Esetleg irigyen, ha jobban fejlődsz, mint ők. De ne törődj vele, edzz keményen és légy büszke, amit elértél. Hajrá!

2017. aug. 20. 06:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért néznek furán, mert Magyarországon (és jó pár jóléti társadalomban) a lustaság és a tunyaság, ivészat nagyobb divat mint a sport és az egészséges életmód, csak ezért. De normális ember csak örül ha egy lány sportol.
2017. aug. 20. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Imádnám:)
2017. aug. 20. 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:
En szemely szerintem imadom ha egy lany edz es foglalkozik magaval:)
2017. aug. 23. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!