Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most első sorban a fiúkhoz szólnék, de lányok véleménye is érdekel. Szóval, szerintetek milyen egy nehezen kapható lány?
Mostanság eléggé elgondolkoztam azon, hogy milyen is egy nehezen kapható lány, és rájöttem, hogy az új sulimban a pletykák elkerülése végett (pl "mekkora egy könnyen kapható rbnc vagy" stb..) én is nehezen kapható szeretnék lenni.. Valami jó tippek?
Előre is köszönöm!
Szerintem nincs ilyen, hogy nehezen kapható lány...
Vannak a könnyűvérűek akik ugyebár keresik az alkalmat a szexre...
És vannak azok a lányok akiket az érzéseik irányítanak, tehát azzal fekszenek le akit szeretnek és aki viszont szereti őket, de vele is csak akkor ha a fiú már valamivel bizonyított, nem erőszakos a szexért meg minden...
Szóval a legjobb tipp ha az aranyos fiúk felé mész és nem a pávagyerekek irányába. Ha azt keresed aki szeret és megnyugvást nyújt.
Hülyeség ilyeneket előre eldönteni... A vége az lesz, hogy játszod majd a megközelíthetetlen jégkirálynőt, aminél nincs utálatosabb.
Mindig az a lényeg, hogy úgy viselkedj, ahogy neked jó. Nyilván nem egyből kell ágyba menni az első fiúval, aki rád mosolyog, hanem ki kell ismerni, ehhez pedig tartogatnod kell magad. Lehet ezt egészséges arányokban is csinálni, hogy normális legyen. Azokra mondják, hogy könnyen kaphatók, akik egyből lefekszenek az első fiúnak, minden gond nélkül. Nyilván te nem ilyen vagy. Ha nem, akkor nincs min aggódni. Tudatosan nem kell rájátszani erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!