Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki még nem csókolózott, pedig már szeretne?
18/L vagyok és még nálam sem került rá sor.
Pedig már nagyon várnék rá... természetesen az igazitól.
Az a legrosszabb, hogy nekem még barátnőim...legalább is "puszipajtás barátnőim" sincsenek, akik az iskolában, nálunk egész nap velem lógna, mindent tudnánk egymásról és elválaszthatatlanok lennénk.
Egyébként biszexuális vagyok. Ha lenne egy ennyire közeli barátnőm, akkor azt mondanám, hogy vele is szívesen kipróbálnám.
Bár élettársi kapcsolatot nem tudnék elképzelni egy lánnyal, de akár férj/barát mellett egy igazi kis "kebelbarátnőt" igen.
Nem azért, mert meg akarnám csalni a férjemet, hanem azért, mert egyszerűen szükségem lenne egy olyan barátra, aki hasonló hozzám, megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat - és persze sok dolog nőtől jobban esik. Nem látok semmi kivetnivalót abban, amikor két gyönyörű barátnő maximálisan megbízik egymásban, és az intimitást is megosztják egymással - gyengéden ölelkeznek, szenvedélyesen csókolóznak, mindenbe beavatják egymást.
Kíváncsi leszek, hogy nekem valaha lesz-e ilyen kapcsolatban részem...
Biztisan vannak, de az is biztos, hogy egyikkel se fogsz smárolni, te kis huncut!
16F
Még nem, mert nem volt még barátom, és csak olyannal szeretném ezt, akit tényleg szeretek.
Most nem halok bele, hogy nincs párkapcsolatom, mert barátaim amúgy sokan vannak, és jófejek, de jó lenne úgy szerelembe esni, hogy az illető viszontszeret.
16/L
Vannak ilyen lányok, de nagyon kevés esély van rá, hogy hozzájuk hasonló fiúkkal találkozzanak, arra még kevesebb, hogy összejöjjenek. De sok szerencsét mindenkinek!
17F
15 éves vagyok, eddig 2 barátom volt. Az elsőnél még kicsik voltunk (tudom, most se vagyok nagy :D), azért nem, a második nem tartott addig hogy megtörténhetett volna. De bízom abban hogy igaz a mondás, miszerint három a magyar igazság ;)
(A harmadiknál má tuti nem szúrom el :) )
Még nem volt barátom. De én mindenféleképpen a párommal szeretném az első csókot (már ha lesz párom).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!