Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz ha még közel 18 éves lány nem csókolózott soha sem?
Én nem gondolom gáznak, kinek hogy hozza a sors.
Az emberek többsége annak gondolja, mert ők már jó pár évvel ezelőtt csinálták... és kit érdekel? Mindenkinek a saját maga első csókja lesz az és lehet felér bőven annyival, mint másnak az a pár évvel ezelőtti, szóval nem gáz, szard le azt aki annak gondolja.
Szerintem semennyire. Nyilván egy 40 évesnél már az, de ebben a korban ezzel nincs semmi baj.
16F
Ne haragudj, de 18 évesen inkább az a gáz, hogy ilyeneket kérdezel!
Miért lenne már az?Ez nem korhoz kötött dolog.Ne legyél már ennyire gyerekes!
Talán az jobb lenne, ha te is olyan lennél mint egyesek, akik 14 évesen sakál részegre isszák magukat minden jött-menttel lefekszenek és 18-20 éves korukra már kiélt fejük van?Életcéljuk semmi, semmi jövőkép, erkölcs meg végképp.Ezeket irigyled?
23/F
Lassan én is 18 leszek és még soha nem csókolóztam!
Soha nem merült fel bennem a kérdés, hogy vajon gáz e.
Nekem nem gáz, sőt büszke is vagyok rá! Ha valaki meg azt gondolja, hogy az.. hát pont lesz**rom! Egyébként meg, senkinek semmi köze hozzá, hogy csókolóztam e már vagy nem. Nem álltam/állok be a sorba a többi tini k**rva közé, akik a két kezükön nem tudják megszámolni, hogy hány emberrel feküdtek le.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!