Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy lány őszinte véleménye a...

Egy lány őszinte véleménye a gyúrós barátjáról, te mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

"Nincs szükségem borotvált mellkasra. Sem lábra. Igenis bele szeretnék szenvedélyesen markolni a mellkasszőrödbe. Igenis látni akarom, ahogy jóízűen megeszed a főztöm. Nem akarok olyan férfit magam mellé, aki undorral az arcán tolja félre a tortaszeletet, amit sütöttem neki szülinapjára és előre lecsomagolt csirkéket zabál minden nap. Mi vagy te, élsportoló? Nem ettől leszel egészséges…

Igenis üsd a falba azt a rohadt szöget és igenis nyírd le az udvaron a füvet. Férfi kell a házhoz, nem kisfiú! Nem bájgúnár, akinek a kezéből ki kell vennem a fűrészt.

Szükségem van a látványra, amint megizzadva öntözöd a virágokat a ház előtt. Szükségem van arra, hogy hazafele letépj egy virágot és meglepj vele. Ettől vagy férfi!"

2016. aug. 1. 20:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
Normális alapanyagokból nem lehet főzni? De ettől lesz egészséges, ettől lesz jó a vérképe, hogy nem szemetet zabál.
2016. aug. 1. 20:50
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez azért erős. Nem kötelező mindennap előrecsomagolt csirkét enni, hanem főzzön olyat ami fekszik a táplálkozási szokásai mellé. Attól meg, hogy gyúrok még betudok verni egy szöget, tudok locsolni és fűrészelni is, sőt ami nagyon hardcore, de egy fát is kivágok, pedig "gyúrós" vagyok. A tortát meg imádom. Akkor most mi van? ;)
2016. aug. 1. 20:51
 3/31 Cortez70 ***** válasza:
86%
Baromság.
2016. aug. 1. 20:53
 4/31 anonim ***** válasza:
47%
Nem értek vele egyet.Nem attól lesz valaki férfi,hogy szőrös.A feanc akarna szőrös lenni,sokkal kényelmesebb szőrtelenül.Meg most konolyan,mit zavarja az a csajt,hogy én csirkemellet eszek?Meg mi a franc köze van a kondizásnak a fűnyíráshoz meg a viráglocsolshoz?Egy férfit nem érdekelnek a virágok,neki nem igénye,hogy virágok legyenek a kertben,nemhogy azt még locsolni kelljen.
2016. aug. 1. 20:54
 5/31 anonim ***** válasza:
75%
Ezzel a lany magat szegyeniti le azerintem ilyen hulyeseget akkor ne legyen a gyerkkel nem mindegy neki a masik mit csinal. Nem tetszik akkor lepjen le
2016. aug. 1. 20:55
 6/31 anonim ***** válasza:
Meg nem azért eszem a csirkét,hogy egészséges legyek
2016. aug. 1. 20:57
 7/31 anonim ***** válasza:
50%
azt hogy tudatlan a nő! nem muszáj borotválni a testet! lehet tortát csinálni jó anyagokból csirkét se kell enni van 1000 féle egészséges étel attól hogy edzek még megcsinálom a házi munkát
2016. aug. 1. 20:57
 8/31 anonim ***** válasza:
84%
A franc fog megváltozni valami liba miatt.
2016. aug. 1. 20:58
 9/31 Cortez70 ***** válasza:
88%
Szóval aki testépítő az nem tud szöget beverni, füvet nyírni, csak csirkét ehet és sosem lehet szőrős. Értem. Fuck woman logic.
2016. aug. 1. 20:58
 10/31 anonim ***** válasza:
Én szőrös vagyok, de nem mindenhol. Például karon nem borotválnám le. Szerintem hülyeség, hogy legyen valaki full szőrös. Mindenkinek szíve joga, hogy mennyire szőrös.
2016. aug. 1. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!