Egy lány őszinte véleménye a gyúrós barátjáról, te mit gondolsz erről?
"Nincs szükségem borotvált mellkasra. Sem lábra. Igenis bele szeretnék szenvedélyesen markolni a mellkasszőrödbe. Igenis látni akarom, ahogy jóízűen megeszed a főztöm. Nem akarok olyan férfit magam mellé, aki undorral az arcán tolja félre a tortaszeletet, amit sütöttem neki szülinapjára és előre lecsomagolt csirkéket zabál minden nap. Mi vagy te, élsportoló? Nem ettől leszel egészséges…
Igenis üsd a falba azt a rohadt szöget és igenis nyírd le az udvaron a füvet. Férfi kell a házhoz, nem kisfiú! Nem bájgúnár, akinek a kezéből ki kell vennem a fűrészt.
Szükségem van a látványra, amint megizzadva öntözöd a virágokat a ház előtt. Szükségem van arra, hogy hazafele letépj egy virágot és meglepj vele. Ettől vagy férfi!"
Biztos vannak olyan nyápic férfiak, akik az edzés után fáradtak/izomlázuk lesz, ezért nem csinálnak meg semmit. Ő ezek szerint ilyet fogott ki. Tessék leváltani!
Egyébként úgy ír az edző férfiakról, mint akiknek semmi életük nincs az edzésen kívül. Hetente 4-5 óra edzés nem vesz el annyi időt, hogy másra ne jusson. Aki meg egy szelet tortát nem eszik meg abból, amit direkt neki készítettek, az megint valami szélsőségesen hülye emberke lehet. Tényleg rossz pasit fogott ki...
"amint megizzadva öntözöd a virágokat a ház előtt"
Kérdés, hogy tud-e ez a lyány olyan nehéz öntözőkannát biztosítani neki...hm... mondjuk vízzáró betonból lehetne készíttetni egyet... de addig is, míg nem sikerül, nem akar egy másik barátot?
Namég ezek az ostoba csajok., még mindig léteznek?!
Miért zárja ki egy ön és testtudatos életmód azt hogy a ház körül mennyire tevékeny az ember. Ne legyünk már ennyire idióták csajok. Nem mellszőr kell a falhoz, hanem fúrógép tipli meg csavar.
Hát én lennék a legboldogabb ha ezeket a csibi saláta kombókat nem egyedül kéne majszolni. Tortából én mint örökös diétázó olyat csinálnék amit ha akar éjfélkor betúrhat az arcába. A virágokat meg együtt locsoljuk nincs rabszolgatartás.
A virág nyilván jól esik de miért ne lehetne egy pasi romcsi attól hogy reggel van egy 2 órás edzése?! Oww nemár.
Na most estére jól elpukkant az agyam.
Haho csajszi sok volt a született feleségek. Gyerünk, irány a terem a pasiddal.
Ne basszátok fel magatokat :D
Az ilyen buta libáknak csak "be kell ütni a szöget" aztán csá.
Ha ezen nő véleménye szerint nem nevezhető férfinak egy olyan ember, aki tudatosan él, van célja a sporttal és már önmagában csak ez, hogy tesz azért, hogy jobb élete legyen, tehát egy ilyen ember nem férfi, hanem kisfiú, akkor bőven van ok tükörbe nézni. Ha az én párom (Legyen nő vagy férfi, mindegy melyik nemről van szó.) azért csinál minden nap valamit, azért él tudatosan, hogy jobb élete legyen, azt tiszteletben tartom, nem pedig lehúzom szellemileg, lelkileg, ezáltal pedig fizikailag is. Ha én olyan akarat gyenge és jellemtelen vagyok, hogy visszarántom a saját páromat, akit egyébként pont, hogy támogatni kellene, akkor nem érdemlem meg az illetőt, emberileg nulla vagyok. Az ilyen nő nem nő, hanem kislány.
Nem vissza kell húzni az embereket, főleg nem a társatokat, hanem támogatni. Szánalom ez, legalja.
Tudsz neki csinálni egészséges tortát, ha borotválja magát és nem tetszik, akkor minek jöttél össze vele? Ha nem tetszik ahogyan él, akkor miért vagy vele együtt? Nem a párjában van a hiba, hanem magában a "nőben", aki írta.
nagyjából akkor lesz ilyen nő,ha a mulya palija fejére nő.
és igazából mellékes itt az hogy hogyan eszik meg mit,a nőt irritálja a férfi irányíthatósága,kontroll átadása papucs mivolta.
kb pont azok amit a legjobban gyűlölnek a nők.
ha a kérdésben lévő pali rendesen megdugná,gyengéden domináns lenne vele,akkor a csaj csinálná neki minden nap a csirke rizs brokkoliját örömmel sőt ő is azt enné.
nem pedig pampogna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!