Ha este megyek aerobozni akkor előtte illetve utána mit egyek?
Figyelt kérdés
Ugye előtte szénhidrátot semmiképp 10-15gramm mogyorora gondoltam és rá 2-3orara megyek vagy 45percet gyalogolni utána lehet enni ha kb 6ra megyek kb fél 8ra itthol leszek lehet enni vagy utána már nem aerob után?#mitrgyekelotteesutana
2017. aug. 17. 10:57
1/2 anonim válasza:
45 perc sétának ekkora feneket keríteni?
2/2 anonim válasza:
jahh :D dédöregapám hazasétált hadifogság után úgy, hogy örült, ha csalánt tudott enni, te meg szaros 45 perc gyaloglásra ekkora haditervet dolgozol ki? Ennél többet sétáltam naponta amíg a suliból elértem a buszmegállóig. 10-15 gramm mogyoró? :DD te ezt komolyan így méregeted? inkább fogj meg 4-5 szem mogyit, kapd be és méregetés helyett sétálj 5 perccel többet. az emberek elvesznek az ilyen felesleges részletekben meg a "testépítő média" marketingszarjaiban..átlagember vagy, nem elit testépítő, hogy grammozd a kajádat, meg rizsszemeket számolgass. Komolyan ez már nevetséges. fele annyi okoskodással és kétszer annyi edzéssel többre mennétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!