Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 év alatt lehet-e izmos...

2 év alatt lehet-e izmos karokat és kockahasat csinálni?

Figyelt kérdés

Vettem 2 gépet és ezekkel tervezem ezt az eredményt. Természetesen már átálltam a fehérjében gazdag étrendre, ha gondoljátok leírom, hogy mit, mikor eszem. Vettem ilyen csoki ízű fehérje porból is. A gépekről küldök egy-egy linket is a kérdésem végére. Rengeteget futok, biciklizem és gimnasztikázom, szóval kardió edzést végzek. Szerintetek véghez vihető?

[link]

[link]

2017. aug. 14. 22:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem teljesen, mert az egyikkel csak a kar izmaidat a másikkal a hasizmodat is fejlesztheted, valamilyen szinten.
2017. aug. 14. 23:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Mindkettővel tudsz edzeni hasra és karra. De ha neked van két, funkcióban ugyanolyan dologra pénzed, vegyed.
2017. aug. 14. 23:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia! lehet igen, bár én a helyedbe edzőterembe járnék, minden megvan ami kell a gagyibb termekben is, és a bérlet sem kifizethetetlen.Mire összevásárolsz minden hasznos dolgot, annyiból simán megvan 2 évi kondibérlet
2017. aug. 14. 23:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Én megvallom kicsit antiszociális vagyok és rossz emlékeim vannak az edzőtermekről, mert beszólt nekem egy 2 méteres agyon cuccozott izomcsávó, hogy "Mi van hobbit?"
2017. aug. 14. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Edzettél már ezelőtt karra? Mert ha 0 karizmod van, akkor az a baj h ezeket nem fogod tudni használni. Hogy tolod ki magad? Célszerűbb lett volna kezdésnek kézi súlyzókat venni.:)
2017. aug. 14. 23:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem kell aggódni. Régebben fizikai munkát végeztem, aztán találtam meg a nekem való munkát. Most jelenleg programozó vagyok egy autógyárban a Kecskeméti Mercedes-ben dolgozom és egészen jól fizet. Szóval az izmaim nincsenek elhanyagolva. Kb 7-szer tudom felhúzni magamat a legszélesebb külső fogásban.
2017. aug. 14. 23:39
 17/20 anonim ***** válasza:
ömm hogy jött ide h hol dolgozol és mennyit fizet? xddd #felvágás
2017. aug. 15. 09:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Az, hogy megengedhetem magamnak a gépeket testépítéshez. Tanácsokat is szeretnék kérni, hogy milyen gépeket vegyek még.
2017. aug. 15. 09:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Erőkeret, fekpad, ketkezes rúd, tárcsák.

Nem kellenek gépek

2017. aug. 15. 11:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem először olvass utána,Google a barátod ne itt tedd fel a hülye kérdéseket.
2017. aug. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!