2 év alatt lehet-e izmos karokat és kockahasat csinálni?
Figyelt kérdés
Vettem 2 gépet és ezekkel tervezem ezt az eredményt. Természetesen már átálltam a fehérjében gazdag étrendre, ha gondoljátok leírom, hogy mit, mikor eszem. Vettem ilyen csoki ízű fehérje porból is. A gépekről küldök egy-egy linket is a kérdésem végére. Rengeteget futok, biciklizem és gimnasztikázom, szóval kardió edzést végzek. Szerintetek véghez vihető?
2017. aug. 14. 22:30
2/20 anonim válasza:
2 év alatt az egész testedet ki tudod edzeni egy értékelhető szintre.
Menjen heti 3 súlyzós, saját testsúlyos edzés, hogy az izmok megkapják a fejlődéshez szükséges terhelést. Kardió maradhat ha bírod.
3/20 A kérdező kommentje:
Én karokra gondoltam első sorban, a 2. a hasizmot is erősíti.
2017. aug. 14. 22:38
4/20 A kérdező kommentje:
Én csak ezekre a testrészekre gondoltam, hogy kidolgozom. A lábat, azért nem említettem, mert futok és biciklizem. Ezek épp eleget mozgatják a lábizmaimat.
2017. aug. 14. 22:43
6/20 anonim válasza:
ezek nem pont erre valók...vegyél egykezes súlyzókat meg nem ártana egy francia rúd is meg jópár kg súly...nem egy nagy befektetés
7/20 anonim válasza:
Vegyél egy húzódzkodót, nem kell kettő. Minek?
Eddz minden testrészedre, ne csak hasra és karra, mert nevetségesen fogsz kinézni. Mell, hát, váll és LÁB.
8/20 anonim válasza:
Amúgy a futás nem terheli úgy az izmokat, hogy azok fejlődjenek..és pálcika lábakkal nevetségesen fogsz kinézni. az arányos test szép..hasadra meg bármit csinálsz kb csak a szarnak adsz egy pofont, mert csak akkor lesz kockás ha diétázol mint állat és nagyon alacsony lesz a testzsírszázalékod. A lábról annyit hogy én 200km-et tekerek bringán és mégis eddzek lábra. meg futni is szoktam minden nap
9/20 A kérdező kommentje:
A kardiómat direkt úgy állítottam össze, hogy a lábamat mozgassa. A súlyzóson én is gondolkodom, de isten sem egy nap alatt teremtette a földet. Majd jövő hónapban azokat is megveszem. Van fekve nyomó padom, csak nincsenek hozzá súlyok. :D Majd a többi testrészemet is fogom edzeni, ha ennyien tanácsoljátok.
2017. aug. 14. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!