Futással lehet kockahasat csinálni?
Attól függ, hogy:
- Mit kajálsz
- Mennyit kajálsz
- Mely napszakban
- Mennyit futsz
- Hogyan futsz
- Van-e elég izomtömeg a hasadon és úgy en bloc a testeden
- stbstbstb
holyshit valaki le tudja írni rendesen az "en bloc" kifejezést. Múltkor még indexen is "ámblokot" láttam, mi a fszt tanulnak ezek az újságírók, ha még ez se megy...
Egyébként a fentieket megerősítve, ha értesz kicsit angolul akkor "abs are made in the kitchen" vezérgondolattal szokták megvitatni és leginkább alátámasztani, hogy a kockahas igenis a "konyhában készül" tehát leginkább az étrenden múlik...
Futhatsz te maratoni távokat is, léteznek pocakos maratonisták, sőt az ultra távokon is akadnak...
#4 - cserébe kompenzáltam a helyesírást azzal, hogy a "stbstbstb" közé nem raktam pontot. :D
Egyébként a futás alapvetően szar zsírégetésre. Alacsony intenzitású, nagy ellenállású aerob mozgás kéne totál éhgyomorra (nincs glutamin/bcaa meg kiscicafüle). Ez lehet max emelkedőn séta futópadon, vagy lépcsőzőgép, esetleg ha panelban laksz akkor irány a lépcsőház. Persze lehet kardiózni szarásig, ha a kaja nincs rendben.
NEM!
A zsírt kell lediétázni hogy látszódjon a hasizom!
Sport az izmokat erősíti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!