Ha nagyon vékony vagyok és elkezdenék edzeni az segitene?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok 161cm és 36 kg ,nagyon elegem van h ilyen vékony vagyok és sehogy nemtudok felszedni kilókat azon gondolkoztam hogyha edzenék megerősödnék?
Nagyon elszánt vagyok bármit megteszek,de egyszerűen nembirok hízni
2017. aug. 7. 19:57
1/18 anonim válasza:
persze hogy segítene de amellé tömegnövelő étrend is kell.Hidd el, ha nem hízol, nem eszel eleget.Én is ilyen vékony voltam kb mint te, és mostmár 82kg vagyok, igaz magas vagyok.De én 14 évesen nem erőltetném még annyira a konditermi edzést egyedül, csak személyi edzővel, aki figyel rád.És nem kell ebbe beleőrölni, csak ésszel!
2/18 anonim válasza:
*beleőrülni. Ha nincs pénzed személyi edzőre 15-6 éves korodig csinálj otthon saját testsúlyos edzést.
3/18 anonim válasza:
Rettenetesen sovány vagy, még a magasságodhoz képest is. Kezdj el enni gyerek!
4/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, pont erre van szükségem...
Kösz a segitséget.
2017. aug. 7. 20:07
5/18 A kérdező kommentje:
És szerintetek még fogok nőlni?
mert ez is nagyon zavar
Elkezdek itthon saját sullyal gyakorlatokat csinálni fehérjét ihatok hozzá?
2017. aug. 7. 20:09
6/18 anonim válasza:
Neked egyenlőre a szilárd táplálkozásod kell helyre tenni, nem egyből tápkiegem gondolkodni. Az is csak egy élelmiszer egyébként nem csodaszer. Ha nem eszel rendesen, semmit nem fogsz vele elérni.
7/18 A kérdező kommentje:
De pont ezaz hogy nagyon is sokat eszek de semmi egyszerűen...
2017. aug. 7. 20:13
8/18 anonim válasza:
Biztos, hogy nem eszel sokat, csak azt hiszed. Meg nem mindegy mit eszel ugye.
9/18 A kérdező kommentje:
Kösz mindent... nagyon segítőkész vagy
Nem azért irtam ezt a kérdést h csak azt mondd mit nem csinalok de persze nem irod meg mit kéne.
2017. aug. 7. 20:21
10/18 anonim válasza:
Leírtam mit kéne. Amúgy ez a pökhendiség a korodból fakad, vagy alapból ilyen görcs vagy? Fehérjéből menjen napi 100g zsírból 70g , ch-ból meg kezdj 300 grammal. Ha nem hízol akkor emelj a ch-n. Heti 3x teljest test. Ha saját testsúllyal edzel, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!