Hogy tanuljak meg guggolni?
Figyelt kérdés
Láttam sok jó videóst, pl. Omar Isuf, Mark Bell, Alan Thrall, stbb..
Az a baj, hogy nem tudok angolul, így nem értem, mit mondanak. Így mégis hogy tanuljak meg guggolni?
2017. aug. 4. 15:30
1/6 anonim válasza:
Egyszerűen. Próbálgasd, hogy a legjobb neked. Ha nem fáj semmid, és csak a combod dolgozik, akkor valszeg jól csinálod.
2/6 anonim válasza:
Hát igen, nem kellett volna kimaradni ált. iskola első évéből...
3/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, angolból végig szín 5 voltam és vagyok. De a videó felét nem értem..
2017. aug. 4. 16:05
4/6 anonim válasza:
Ha nem is érted, de látod mit csinálnak, pontról pontra mutatják rengeteg videóban. Egyébként eröltesd az angolt. Egyáltalán nem nehéz megérteni főleg azt az amerikai angolt amit ők beszélnek.
5/6 anonim válasza:
Ezzel hogy szín ötös voltál angolból nem sokat mondasz el az angol tudásodról, más helyen más a színvonal. Ha van egy középfokúd (ami tényleg egyszerű) akkor probléma nélkül meg kellene értened őket, max néhány ismeretlen szó lehet de azt meg lefordítod.
Alan Thrall videót ajánlom, nem csak elmondja hogy hogyan kell csinálni hanem lépésről lépésre meg is mutatja, így még ha nem is érted akkor is kibírod találni hogy hogyan kell guggolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!