Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elfelejtek guggolni?

Elfelejtek guggolni?

Figyelt kérdés

Vannak ilyen két-három hetes időszakaim, amikor gyönyörűen guggolok és hétről hétre nő a max súly, utánna meg hirtelen a pucér rúddal is alig tudok megcsinálni egy rendes guggolást. Ez mitől lehet?

Kaja, regeneráció rendben van szerintem.

2017. júl. 8. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van hogy simán 30-40 fekvővel lenyomok 10 sorozatot, de van hogy 30 fekvőtől kihalok :'D
2017. júl. 8. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Mert gyenge vagy.

Komolyabban, vannak rosszabb és jobb időszakok, nem lehet minden napod jó.

A másik meg, egy idő után lassul a fejlődés, nem lehet sokáig hétről hétre erősödni.

2017. júl. 8. 09:40
 3/10 A kérdező kommentje:
De ennyire? Egyik héten meg a 100ba guggolok, következő héten meg már vért izzadva koncentrálok a pucér rúdnál is, hogy egyáltalán szabályos legyen?
2017. júl. 8. 09:45
 4/10 Cortez70 ***** válasza:
Fejben nem vagy ott, nem koncentrálsz eléggé.
2017. júl. 8. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Üres rúddal én sem tudom rendesen guggolni, csak súllyal.
2017. júl. 8. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100 es 20 kilo kozt van egy kis kulonbozet, en itt serulesre gyanakodnek de ha tobszor elofordult akkor erthetetlen, meg ha nem is vagy ott fejben vagy ha eheztel elotte egy csomot akkor is hihetetlen...
2017. júl. 8. 10:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem magával azzal van baj, hogy nem bírok felállni, hanem a technika egyszerűen nem megy. Ilyenkor kb 80 kilóig bírok felmenni.
2017. júl. 8. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
vagy izomláz , csináld 2 hetente ha úgy van.
2017. júl. 8. 10:30
 9/10 A kérdező kommentje:
És azért sem értem, mert egy ilyen sz@r guggolás után a combfeszítő (ami felül van, remélem nem keverem) gépet meg kimaxolom.
2017. júl. 8. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:

1. Lehet hogy alvásra vagy kajára nem figyelsz

2. Szar a technikád, néha sikerül jól kezdeni, néha nem.

Ennyi nut eszembe :)

2017. júl. 8. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!