Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy tanultatok meg guggoln...

Ti hogy tanultatok meg guggolni, edző nélkül?

Figyelt kérdés

Hiába próbálgatom a guggolást, nem megy.

Lemenni sem tudom, mert vagy hátra esek, vagy nem tudom tovább behajlítani a térdem és csak rogyasztás lesz belőle, vagy valami más okok. A pozitív szakaszról ne is beszéljünk, az nagyon szörnyű.

2017. jún. 13. 19:46
1 2
 1/18 Lazy Lover ***** válasza:
meg nézztem pár youtube videót
2017. jún. 13. 19:50
 2/18 anonim ***** válasza:
Megnéztem hogy kell, rúddal begyakoroltam az elején és kb ennyi. Elején amikor emeltem a súlyokon mindig figyeltem hogy ne romoljon a forma, vagy ha igen akkor tudtam hogy vissza kell venni. Egy idő után már természetessé válik, nem kell rajta gondolkozni hogy mit csinálj közbe, csak csinálod.
2017. jún. 13. 19:55
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
lábtoló és edzeni kell mindenre
2017. jún. 13. 20:00
 4/18 anonim ***** válasza:
10%
Ha jártál volna testnevelés órára meg esetleg valami sport szakköre iskolába,akkor most nem okozna gondot egy sima guggolás.
2017. jún. 13. 20:01
 5/18 anonim ***** válasza:
72%

4. Ezzel sokat segítettél neki.

Gyakorold minél többet, és lehet mobilizációs problémád is van, azzal kéne valamit kezdeni.

2017. jún. 13. 20:04
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Ne halgass a parasztkodó gyökerekre. Mobilitásbeli problémáid vannak, rá kell feküdni a csipő mobilizációra, a nyújtásokra. Idővel jobb lesz, de ez nem 1-2 napos folyamat. Több évnyi merevséget nem lehet csak úgy eltüntetni.
2017. jún. 13. 20:09
 7/18 Lazy Lover ***** válasza:
11%
komolyan a mai fiatalok még guggolni se tudnak? szégyen
2017. jún. 13. 20:10
 8/18 anonim ***** válasza:
Korábban jártam kettlebellezni, ott megtanítottak a mozdulatra (igaz, nem súlyzórúddal, hanem kettlebellel), illetve a szükséges mobilitást is sikerült megszereznem.
2017. jún. 13. 20:14
 9/18 paper_chaser ***** válasza:
Figyelj, ha nem vagy magadban biztos, akkor vedd videóra, rakd fel YT-ra és linkeld be ide. Akkor tudnak majd okosat mondani.
2017. jún. 13. 20:15
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Lazy lover te szerintem fogd be a pofádat úgy hogy 5 év edzés után 80 kilóval guggolsz vagy mennyivel.
2017. jún. 13. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!