Hogyan lehetek edző?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem, és szeretném azt csinálni amit szeretek, és nem csak a pénzt hajtani mérnökként vagy bármi. Rengeteg mindent tudok a testépítésről, és szeretem magyarázni másnak is aki kezdő, volt vagy 7-8 ember akinek én tanítottam meg az alapokat. Ebben a sportban látom a jövőmet, ebből szeretnék megélni, Kathi Béla pályafutása nagyon tetszik hogy Cutlereket nyitott, vagyis a sporton belül vállt üzletemberré, nyilvan valahol el kell kezdeni. Milyen iskolát válasszak érettségi után?2017. jún. 7. 06:57
1/5 anonim válasza:
Személyi edző vagy sportedző OKJ, de ezek a képzések csapnivalóak. Mehetnél tesiszakos egyetemre, de az meg nem ad edzői jogosultsági. Most csinálom az edzőit és egy csomó tesiszakos osztálytársam van.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem rengetegen semmi végzettseguk nincs a nagyobb neveknek, mivel versenyzés téren sikeresek, evidens hogy értik a dolgukat.
2017. jún. 7. 07:26
3/5 anonim válasza:
Ezaz, hogy akiknek papírjuk van alig fognak tudni elhelyezkedni, és alig tudnak elhelyezkedni, aki pedig versenyző annak le van szarva, hogy milye van, mennek hozzá az emberek mert izmos és híres. Csak akkor van gond amikor a versenyző úr összeállítja a tipikus osztott edzéstervet magas ismétlésszámmal csak mert neki is az vált be, és elfelejti, hogy kokszal minden más. Nem mondom, hogy az összes versenyző idióta, de találkoztam pár furcsasággal.
4/5 anonim válasza:
#3 Hagyjad mar a "papiros" szemelyedzoket, legtobbjuk tudatlan kocsog.
5/5 anonim válasza:
El kell hogy döntsd, hogy kiket célzol meg. Milyen réteget. Van aki hidegrázást kap már csak a versenyzők látványától is na nem hogy még szóba is álljon velük a pénzadásról nem is beszélve.
Viszont valóban, az ilyen okj-s és egyéb rövid képzések nem a legkifizetődőbbek. Az egyetem pedig rengeteg felesleges tudást ad továbbá ahogy előttem is mondták önállóan nem alkalmas egy-egy edzői pályára.
Szóval a javaslat az önképzés, a sok sok tapasztalat, rutin és ismeret begyűjtése, valamint az edzői, majd a személyi edzői képzés elvégzése, hogy szóba is álljanak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!