2/12 A kérdező kommentje:
Tehát terembe nem vennének fel dolgozni?
2016. szept. 10. 12:29
3/12 anonim válasza:
elvileg nem, de ez itt Magyarország, bármi megtörténhet
4/12 anonim válasza:
Tekintve, hogy ma minden harmadik ember személyi edző akar lenni (a maradék fele meg Dj.) és nagyon sok embernek van is hozzá valamilyen végzettsége, nem hinném hogy sok esélyed van rá.
5/12 aikiboxer válasza:
Senki nem kéri el a személyi edző papírját, de még egy OKJ-val se rendelkezni az kevés.
6/12 anonim válasza:
Manapság 1 hónap alatt megszerezhető a papír. Sajnos!!!
7/12 anonim válasza:
"Senki nem kéri el a személyi edző papírját, de még egy OKJ-val se rendelkezni az kevés."
Nem is az ügyfél fogja elkérni, hanem a munkáltató. Én sem kérem el az orvos diplomáját, ha hozzá vet a balsors.
8/12 anonim válasza:
killerhagyma miről beszélsz? én 2éves OKJ-s képzésen vagyok, kérlek linkeld be a képzést ahol 1 hónap után már vizsgázhatsz is. mert akkor kiiratkozom, mielőtt tandíjat kell fizetni.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
" killerhagyma miről beszélsz? én 2éves OKJ-s képzésen vagyok, kérlek linkeld be a képzést ahol 1 hónap után már vizsgázhatsz is. mert akkor kiiratkozom, mielőtt tandíjat kell fizetni."
Kb tucatnyi ilyen vagy ehhez hasonló képzés létezik. Egyetemi szinttől a "24 óra alatt megtanítjuk neked" szintig. Ezért is mondtam, hogy ma már boldog-boldogtalan ez szeretne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!