Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy tanultatok meg guggoln...

Ti hogy tanultatok meg guggolni, edző nélkül?

Figyelt kérdés

Hiába próbálgatom a guggolást, nem megy.

Lemenni sem tudom, mert vagy hátra esek, vagy nem tudom tovább behajlítani a térdem és csak rogyasztás lesz belőle, vagy valami más okok. A pozitív szakaszról ne is beszéljünk, az nagyon szörnyű.

2017. jún. 13. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Biztos vagyok benne,hogy el lógtad a tesi órát mert ez nem normális dolog.Ha le mész egy terembe a régi öregek vagy a helyi edző szívesen segít neked ingyen is.Serleg guggolás amúgy jó rávezető gyakorlat.
2017. jún. 13. 20:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat.

Ne lógtam el a tesi órát, sőt még most is van, de mi egész órán focizunk meg futunk.

Az a bajom, hogy nagyon merev vagyok, teljesen kinyújtva nem tudok felemelni a lábamat és előrehajlásoknál is, max a bokám tudom megfogni.

Elvileg alapból merevebbek az izületeim, izmaim, erre meg még rájött a sok évnyi ülés.

2017. jún. 13. 21:02
 13/18 anonim ***** válasza:
De amugy beszarok rajtatok mi ez az ellógtad a tesi órát hülyeség?:D látszik hogy közötök nincs arról amiről okoskodni próbáltok. Haverom életében nem sportolt rendszeresen semmit, bármikor leguggol telitalpal tökéletesen, én miót az eszem tudom mindig sportoltam valamit, mikor elkedtem a súlyzós edzést rohadt merev volt a csipőm, a hátman a mozgás feléníl levette a terhelést nem tudtam rendesen guggolni. Nyújtottam, mobilizáltam rengeteget és sokat guggoltam, most már jó. Ez ennyi. Nem kell ehez tesi órát ellógni. Mindenkinek mások az adottságai, ha valami nem működik azt meg kell javítani. Hány ember tud csak deszkával guggolni egy átlag teremben? Az mind ellógta a tesi órát ugye?
2017. jún. 13. 21:03
 14/18 paper_chaser ***** válasza:
XD ellógta a tesiórát...Minket csak futtattak 4 évig a gimnáziumban, semmi más nem volt. Nem ott tanultam meg helyesen a dolgokat, sőt még a mozgást se ott szeretik meg az emberek, hanem inkább elveszi a kedvüket..
2017. jún. 13. 21:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Ha már a témánál tartunk, akkor lenne egy kérdésem.

Tudom, hogy nem lehet erre pontos, jó választ adni, de csak annyi lenne, hogy

Ha rendszeresen, minden nap sokat nyújtok, akkor körülbelül mennyi idő múlva javul a helyzet?

2017. jún. 13. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Figyelj azt mondom neked, hogy már 1-2 hét után is érezni fogod a kűlönbséget, de hogx teljesen jó legyen minden az hónapok munkája. És természetesen utána sem szabad elhanyagolni a nyújtásokat.
2017. jún. 13. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Nyújtás, SMR henger, és amíg szükséges, addig rakj valamit a sarkad alá, ami megtámaszt, így nem fogsz hátraesni. Bár ezt sokan nem szeretik, de ez is egy megoldás.
2017. jún. 13. 21:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Valóban, dolgoznod kellene a mobilitásodon, csípő, boka, váll főleg.

Van sok videó ami ezzel foglalkozik, az én kedvenceim:

https://www.youtube.com/watch?v=fZzdgPq0FYc&t=171s

https://www.youtube.com/watch?v=XISJxsccN1E&t=359s

https://www.youtube.com/watch?v=zvGr7wXQfwE

Nekem ezek baromi sokat segítettek, bár nem egy-két hét alatt lett látható eredmény.

Valamint egy súlyemelő cipő is sokat segít a spéci magasított sarok miatt.

2017. jún. 13. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!