Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért fejlődtem kondizástól...

Miért fejlődtem kondizástól ha nem szedtem annyi fehérjét amennyi elő van írva?

Figyelt kérdés
Mármint a 2g/testtömeg, másfél éve gyúrok és fejlődtem úgy hogy nem szedtem semmilyen fehérjeport, és nem volt meg a napi 2g/testtömeg fehérje adag sem. Ez miért történt? Elvolt raktározva a fehérje és azt használta fel a szervezetem? Illetve egy másik kérdésem:a kondizástól valamilyen szinten a zsír is ég vagy a szénhidrát? Egyáltalán van értelme kondizni ha nincs meg a napi 2gramm/testtömeg fehérje adag ekkor zsírt égetek vagy izmot is pusztitok vagy mindkettő? Vagy csak erősődők de izmot nem építek? Kérlek titek mindegyik kérdésemre válaszoljatok és ne hülyézettek le. köszönöm

2017. júl. 20. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
31%

Miért fejlődtem kondizástól ha nem szedtem annyi fehérjét amennyi elő van írva?

Válasz: Ha kezdő vagy, "szemét" kaja mellett is fejlődsz(egy ideig)

Elvolt raktározva a fehérje és azt használta fel a szervezetem?

Válasz: Nem

Illetve egy másik kérdésem:a kondizástól valamilyen szinten a zsír is ég vagy a szénhidrát?

Válasz: Égetsz zsírt, VALAMILYEN szinten

A zsîrégetésre HIIT edzést vagy Sprinteket csinálj

Egyáltalán van értelme kondizni ha nincs meg a napi 2gramm/testtömeg fehérje adag ekkor zsírt égetek vagy izmot is pusztitok vagy mindkettő?

Van értelme de azért nem ártana ha meglenne az 1,5g/ttkg fehérje

Minél régebb óta edzel annál kevesebb fehérjére van szükséged, de ezt ki kell tapasztalni, gondolok itt 5 év edzésmúltra

Edzés közben rombold az izmaidat amit a bevitt fehérje segítségével építesz újra

Amennyiben a szervezeted megkapja a megfelelő fehérjebevitelt akkor zsírt fog égetni(napközben)

Alvás közben is zsírt éget a szervezeted

2017. júl. 20. 08:28
 2/2 Cortez70 ***** válasza:
Kezdők fejlődnek kevés fehérjével is egy ideig. Van aki fejlődik napi 1-1,5g x ttkg közötti bevitellel is ha megvan a kalória plusz. Amúgy nem raktarozol fehérjét.
2017. júl. 20. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!