Fél éve nem fejlődtem semmit felhúzásban, miért?
Figyelt kérdés
Mindenben fejlődök. Tényleg mindenben. Heti 6-8 sorozat felhúzást csinálok 4-8 ismetléssel. 120kg 130 a plafon de ott már elég szabálytalan..
Semmi kedvem már hátazni, mert egyszerűen nem tudok többel felhúzni soha. Evezés az fejlődik.
2016. nov. 27. 12:07
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem jó az edzésterv. Mikor guggolsz,mikor húzol fel ? Alsó hátra edzzel külön ? Evezés más gyakorlat,nem sok köze van ehhez. Ez nem kimondottan hátgyakorlat.
2/9 A kérdező kommentje:
Ma guggolok, tegnap húztam fel. Nem edzek külön alsó hatra.
2016. nov. 27. 12:21
3/9 anonim válasza:
Mi gyenge felhúzás közben ? Láb/hát ?
4/9 A kérdező kommentje:
Hát.. kitudja. Guggolni 130-cal guggolok, ketlem, hogy a labam a gyenge.
2016. nov. 27. 12:34
5/9 anonim válasza:
Szerintem változtass az edzésterven,iktass be alsó hát edzéseket. De az is lehet hogy a felhúzás technikája rossz. Az is érdekes lehet hogy felhúzás közben hol akad el a súly. Lábad egyenes hátad nem tudod kiegyenesíteni akkor alsó hátra kéne valamit kitalálni. Ha lábad nem tudod egyenesíteni akkor ott a hiba. Ha kicsúszik akkor alkar... stb.
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg ez egy átlagos elakadás. Ilyenkor deload kell. Visszaveszel a súlyból és emeled az ismétlés számot, aztán kezdheted újra az építkezést.
8/9 anonim válasza:
Vagy tedd távolabb kicsit a guggolást a deadlift-től.
9/9 anonim válasza:
Az is elképzelhető, hogy idegrendszeri gond van. Nem vagy stresszes? Pihensz eleget? Alvással nincs gond?
A felhúzás terheli meg a legjobban az idegrendszert. Ha az nem tud kellőképp regenerálódni, akkor cseszheted sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!