Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondizástól lett narancsbőröm?

Kondizástól lett narancsbőröm?

Figyelt kérdés
Fél éve járok intenzívebben edzőterembe, az étrendem ugyanolyan, mint eddig, csak most már edzés után fehérjét iszom. Soha nem voltam narancsbőrös, de ahogy szépen elkezdtem vastagodni, formálódni a combom és a fenekem kész rémálom lett. Nem tudom, miért van ez, de ha befeszítem, még jobban is látszik, mint alaphelyzetben.

2017. jún. 21. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:

edz ugyanúgy,de kezdj el akkor diétázni.

narancsbőr=magas testzsír százalék.

2017. jún. 21. 20:51
 2/7 anonim válasza:
nem lehet hogy csak stria? súlyzóktól lett az nekem is
2017. jún. 23. 22:59
 3/7 A kérdező kommentje:
nem stria, az is van de meg tudom különböztetni, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni. ezen kellene valahogy változtatni, de nem szeretnék diétázni, azért is kezdtem el edzeni mert nagyon vékony voltam. úgyhogy nem hiszem hogy magas lenne a testzsír százalékom.
2017. jún. 25. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olyan cuccot kezdtél el bevinni, amit nem kéne.
2018. jún. 15. 18:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Mit? A feherjet?
2018. jún. 15. 19:55
 6/7 palilaci ***** válasza:

Persze hogyne feherjekeszitmenytol narancsbor. Attol meg hogy vekony voltal, lehetett szar a testosszeteteled. Eleg megnezni a mai 16-20 eves csajokat. Mikor lekerul a tudonaci, folynak szetfele es krateres a combjuk-segguk pedig vasagyastol 50 kilok.

A narancsbor tobb tenyezo miatt is kialakulhat, de a leggyakrabban a helytelen etkezes (chips, egyeb feldolgozott, adalekanyagos elelmiszerek) es a szar testosszetetel az oka, azaz minimalis izomzat de ahhoz kepest aranytalanul sok zsir.

2018. jún. 16. 10:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Oke megertettem hogy szar a testosszetetelem :D a kerdesem arra iranyult, hogy miert lett ilyen, mikor pont azert szoktak kondizni hogy eltunjon. Nekem semmim nem volt elotte krateres.
2018. jún. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!