Aranyerem lett? A doki szerint a kondizástól alakult ki?
Figyelt kérdés
Más is járt már így? Mit lehet tenni?2015. márc. 5. 18:51
1/8 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy attól, egyik ismerősömnek aranyere lett a guggolástól.
Semmit, nyomj fel magadnak egy kúpot, vagy kenegesd, és persze lehetőleg ne ülj hideg felületre.
2/8 anonim válasza:
kondizástól elképzelni nem tudom, hogy lesz aranyér, max a helytelen rostszegény folyadékhiányos életmódtól, és a kőkemény hatalmas kábelfektetéstől.
3/8 A kérdező kommentje:
A doki szerint a guggolástól lett.
2015. márc. 5. 19:10
4/8 anonim válasza:
A nagy erőkifejtéstől kialakulhat. Én is ismerek ilyen embert.
5/8 anonim válasza:
Nagy erőkifejetés, helytelen étrend, sok ülés, és főleg rosszul ülés. Azért általában helyes bemelegítéssel és a fokozatosság elvét betartva nem alakul ki.
Ismerősömnek akkor alakult ki, mikor megemelte a biliárdasztalt.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendesen étkezem, még most több rostot is eszek, mint mielőtt elkezdtem a kondizást, ülni sem ülök sokat.
Konkrétan mit értesz rossz ülés alatt?
2015. márc. 6. 07:19
7/8 anonim válasza:
Helytelen testtartás, rossz szék, akár biciklinyereg is okozhatja példának okáért.
8/8 anonim válasza:
A rossz széket ne úgy értsd, hogy mozog lába vagy ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!