A kondizástól tényleg belassul az ember?
Azt mondják,hogy egy bizonyos szint felett már lassabb,kötöttebb leszek.Meg pl.a boxolókat is óvják a kondizástól,mert belassulnak.
Mondjuk én ezt hülyeségnek tartom,mert ismerek egy rendőrt,ő nagyon ki van gyúrva és kyokushin karatézik,szóval,ha lassabb lenne tőle,biztos nem csinálná.De ti mit gondoltok erről?
amit naturálként el lehet érni attól aligha lassul az ember.
nyújtani kell és nem lesznek kötöttek az izmok.
karatézok, futok, és 100 kiló fölött van a testsúlyom egész évben...
és elég gyors vagyok.
Nem csak a súlyokat kell emelgetni, nyújtani is kell meg aerob edzést végezni, és nem leszel kötött egyáltalán.
Ha ezeket kihagyod, főleg a nyújtást, csak akkor leszel kötöttebb.
Valami biztosan romlik mivel a boxban a legendás,nagyobbnál nagyobb edzők mind azt mondták hogy a súlyzós edzések csak lassúvá és merevvé teszik az embert és hát én nem vitatkoznék több 10 évnyi profi tapasztalattal.
De ez profi szinten van, átlag emberen senki nem fogja észre venni :)
Baromság. Igenis kötöttebb és lassabb lesz tőle az ember.
A nyújtás édeskevés. teljesen másfajta edzés kell a küzdősportok mellé, mint a testépítő jellegű kondizás. Más gyakorlatok, súlyok, intenzitás, teljesen más koncepció. hadd ne írjak kisregényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!