Igaz, hogy a danabol kúra után meg nőnek az ember mellei? Csak olyan írjon választ aki használ már danabolt.
megnol a mellet combod karod.mindened mert bevizesit :)
Amig szeded a tabletatt addig lesz rajtad pluszba 2kilo VIZ.Nem izom hanem VIZ.Vege a kuranak szo szerint kipisolod:) olyan lesz mintha felfaztal volna...ennyi
1:ha kérdezel valamit ne kösd ki egy nyilvános oldalon, hogy ki válaszoljon....
2:mível egy tabletta többszázszorosára növeli a hormonjaidat, nem tudod kihasználni emiatt, nem férfi hanem női hormonok (ösztrogén) is kialakulnak, ennek egyik egyik jele a mellszövet növekedés, amennyiben nagy izomtömeged van annyira nem lesz feltünő, kicsit nagyobb bimbó ennyi, amennyiben kisebb vagy, úgy szószerint csöcsösnek tünhet, ezenkívül herezsugor, potenciahalál, kinyomhatatlan fájdalmas ragyák és aknek a háton és a fejen, zsírosodás segg tájékon, kopaszodás, májproblémák, veseproblémák sb stb, arról nem beszélve, hogy inkább fog az alany puffadtnak kinézni mint izmosnak, de a végén lemegy csak a zsír és a narancsbőr marad...
onnan tudom, hogy 15 év van a hátam mögött és nagyon sok barát aki testépítő és erőemelő...
De ugyis fogalmazhatok, azt a fajta danabolt amiről te kérdezel nem nem próbáltam, mert nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!