Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek a kreatint kúra...

Szerintetek a kreatint kúra szerűen szedjem vagy csak edzés előtt és után?

Figyelt kérdés
Nyilván tudom,hogy van kreatin kúra és kreatin pótlás,csak nem tudom melyikkel fejlődik jobban az izomzat.

2013. nov. 27. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:

rengeteg kreatint fogyasztottam már, csináltam kúraszerűen, feltöltés, szinten tartás fázisokkal, fogyasztottam kreatint értágítókkal, olyan durrantó formulákat, de mostanában csak sima monohidrátot vételezek, edzés előtt éhgyomorra, majd utána kaja, és irány edzeni.bedurranok és izmosodok erősödök ugyan úgy, mint régen, és annyit nem is kell fogyasztanom belőle.

elég egy 100-200g -os adag egy hónapban, 5-10 g kreatint veszek be edzés előtt éhgyomorra, és utána kaja.

2013. nov. 27. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem kúraszerűen használom, de az az ajánlottabb, elvileg.
2013. nov. 27. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

Kerékpározáshoz használom nyáron és brutálisan, hihetetlenül meg dob. Viszont amikor megpróbáltam a "töltést", akkor rájöttem, hogy az nem nekem való. Annyira felfújt, hogy mindenem feszült kívül-belül a mellkasomban is. Szinte kényelmetlennek éreztem magam a bőrömben, pedig legfeljebb 3-4 kilóval lettem csak több.

Aztán a max napi adag 60-80%-ánál nem vettem be többet még akkor sem ha nagyobb távot tekertem, viszont pihenő napokon még a megengedett mennyiség 40%-a is soknak tűnt mert attól is feszült mindenem egy idő után.

Szóval edzés nélküli napokon fenntartó adagnak elég a 20% és amikor ledolgozom, akkor 60% esetleg max 80%-ot használtam.

Még azt vettem észre, hogy az egy-másfél hónapos időszak után mindenképp érdemes az ajánlott pihenőt megtartani, különben már nem lesz olyan a hatás. Csak egy-másfél hónap kihagyás után kezdődik elölről az a brutál plusz erő érzés. Akkor viszont hihetetlenül hatásos volt nálam. Nem tudott elfáradni az izom, valahogy ez jött le belőle. Pontosabban ha kicsit elfáradt, akkor néhány másodperc kihagyás után már ismér erős volt. Olyant volt kreatin után menni tempóban és távban is, amit nélküle még soha. Olyan helyeken fel lehet tekerni lassan de folyamatosan, ahol máskor fuldokolva és egyre fáradó izommal dőltem el. Egyébként nincs nagy súlyom, 65 kiló, de kerékpárhoz nem is kell.

2013. nov. 29. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!