Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges, hogy a kondizástól...

Lehetséges, hogy a kondizástól elmúlt a gerincferdülésem?

Figyelt kérdés
Régebben gerincferdülésem volt.Kellett gyógytornára is járnom.Már régóta nem járok.De régen tényleg nagyon durva volt.Pl.a kondiban lehajoltam valamiért,el is borzadtam,amikor megláttam magam a tükörben,olyan pupos volt a hátam.Sokan mondták,hogy nem szabad terhelni a gerincemet.De én nem foglalkoztam vele.Keményen edzettem,nagysúlyos guggolásokkal és felhúzással.Gyakran közel Kathi Béla edzés volt.Volt hogy már szédültem guggolás vagy felhúzás után.Fekvenyomás,evezés,bicepsz stb.minden a lehető legnagyobb súllyal,erőlködve.Sokat nyújtottam is.2-szer voltam csontkovácsnál.Ma már nem látok magamon gerincferdülésre utaló nyomot.Ha lehajolol,nem pupos a hátam.Akarattal is nezezen tudom úgy bepuposítami,mint amilyen régen volt.Elmúlhatott a súlyzózásnak köszönhetően?18/F

2016. júl. 15. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Menny elnorvoshoz nezesd meg h van-e? De lehetseges hogy a konditol van
2016. júl. 15. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Már jóval a kondi elött volt.Már nem kell járnom emiatt kontrollra sem.Az ortopéd orvos azt írta a papírra,hogy fejlett hátizomzat
2016. júl. 15. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Hat ha fejlett az izom nem hajlik a gerinc
2016. júl. 15. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

ha az izomtól nem hajlik a gerinc 100% ot kapott, akkor annyi nyomorék ír ide ...

Az izomtól a csontnövekedés újra jó irányba ment, ennyi, de arra ne legyél büszke, hogy felhúzással, gugolással erősítetted a hátad, mert sérülés veszélyes, csak még fiatal vagy.

2016. júl. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!