Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Görbe a hátam és nincs gerincf...

Görbe a hátam és nincs gerincferdülésem több lent?

Figyelt kérdés
nem huzom sose ki magam csak akkor amikor csapatfotozas meg ilyenek vannak futas közbe általában görbe vagyok és nem vagyok gerincferdüleses csak szimplan nem huzom ki magam tudtok nekem ajanlani valamit amivel ki tudom huzni magam és vegig ugy maradok hogy megszokjam a tartast valami olyasmire gondolok amit fel kell venni a polo alá vagy felé olyasmi mint egy melltartó és ludtalpas vagyok
2016. jún. 8. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Tesómnak is ez volt a baja, de a doki azt mondta neki, hogy kezdjen el edzeni, főleg hátizomra.A másik amit mondott, hogyha görbe háttal ül, akkor vágjak rá a mellkasára, teljes erővel.
2016. jún. 8. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:
hátizomra edzek rendesen és ez a mellkasba vágás egész jó :D
2016. jún. 8. 20:50
 3/7 zsanna70 válasza:
Ha görbe a hátad úgy szokhatod meg az egyenes testtartást, ha otthon mindig teszel egy seprűnyelet a hátadhoz úgy hogy a karjaiddal kapaszkodsz rá. Érted, hogyan gondolom? Otthon mindent ezzel végzel tuti, hogy egyenesen fogod tartani a hátad mert a seprűnyelet csak nem görbíted magaddal...
2016. jún. 8. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél tartásjavító hevedert, és használj térdeplő széket.
2016. jún. 8. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:

it le van írva

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__7814765-..

a könyököd magasságáig homorítani kell a gerincet minimálisan, de mindig.

A seprű dolog nagyon gáz ...

2016. jún. 8. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én azt szoktam csinálni hogy a fekpad két deszkája közé (a középső nincs berakva) beteszek egy 26-os bringakereket és erre rafekszek háttal olyan módon, hogy lehetőleg minden csigolyám érjen hozzá. Ez atmozgatja kicsit a csigolyákat. Persze a bringakereket nem biztos hogy érdemes a hátadhoz kötözni, szóval ez nem olyan mint amira gondoltál.

2016. jún. 8. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
az utolsó vicces, csak az a baj, hogy ugyan ilyen hülyeséget a korházakban orvosok eladják a beteg gyerekeknek scroth terápia néven és mire rájön a szülő, hogy átverés a gyerek lebénul.
2016. jún. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!