Mi az a sebesség hogy biciklizés/futás közben zsírégetést menjen és ne izomból vegye el?
A monoton hosszútávfutás miatt megy a kortizolszint a tesztoszteronszin kárára
Ha zsírt akarsz égetni akkor nem a monoton kardiózás a neked megfelelő hanem a Magas intenzitású intervallumos edzés
A sprinterek is ezt csinálják és milyen szálkásak(mondjuk vannak akik nyomják a cuccot de többségük naturál, rajtuk mondjuk kevesebb izom is van de azért jól néznek ki)
Említetted azt az Orosz Jánost vagy kit, belinkelnéd a videót amiben mondta?
Én is nagyjából ezeket írtam le :D
Nem mond hülyeségeket
Félreértetted ezt a milyen tempóban futást
A futást sokan a hosszútávfutással azonosítják, ezért nevezték el a rövidtávfutást sprintnek (szerintem)
14-es voltam
Kinek mi a célja
Nyilván 60-100 m-t maximumon futod, másképp nem lenne értelme
Ha hosszú távot akarsz lefutni akkor az időt próbálod csökkenteni és a távot növelni, de nem tudod a maxon
végigcsinálni
Ha megnézel egy maratonistán akkor látod, hogy 48-50 kg között vannak, mert erre edzették magukat, őket nem érdekli a zsír meg az izom mennyisége
Egy sprinter még gyúr is a felsőtestére, mert a nagy tömeg előnyt jelent számára(lendület) rövid távon(60-200 m között)
Igaz, hogy mindkettőn kevés a zsír, de a sprinteren több az izom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!