Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi az a sebesség hogy bicikliz...

Mi az a sebesség hogy biciklizés/futás közben zsírégetést menjen és ne izomból vegye el?

Figyelt kérdés

2017. júl. 17. 19:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy mennyi izmot, vesztesz, az is az étrendedtől függ. Ha meg van a 2g/ttskg fehérje és heti 0,5kgot fogysz, akkor nem is lesz, vagy csak nagyon minimális az izomvesztés.
2017. júl. 18. 08:45
 12/25 A kérdező kommentje:
Akkor miért írtak máshol azt h nem mindegy hogy milyen tempóban futok?Meg János Orosz mostani videojaban is mondta?
2017. júl. 18. 11:51
 13/25 anonim ***** válasza:

A monoton hosszútávfutás miatt megy a kortizolszint a tesztoszteronszin kárára

Ha zsírt akarsz égetni akkor nem a monoton kardiózás a neked megfelelő hanem a Magas intenzitású intervallumos edzés

A sprinterek is ezt csinálják és milyen szálkásak(mondjuk vannak akik nyomják a cuccot de többségük naturál, rajtuk mondjuk kevesebb izom is van de azért jól néznek ki)

Említetted azt az Orosz Jánost vagy kit, belinkelnéd a videót amiben mondta?

2017. júl. 19. 17:35
 14/25 A kérdező kommentje:
2017. júl. 19. 23:41
 15/25 anonim ***** válasza:

Én is nagyjából ezeket írtam le :D

Nem mond hülyeségeket

Félreértetted ezt a milyen tempóban futást

A futást sokan a hosszútávfutással azonosítják, ezért nevezték el a rövidtávfutást sprintnek (szerintem)

14-es voltam

2017. júl. 20. 08:58
 16/25 A kérdező kommentje:
Szia,akkor a tempó lényegtelen?10,70 futok am 48p alatt
2017. júl. 20. 12:20
 17/25 anonim ***** válasza:

Kinek mi a célja

Nyilván 60-100 m-t maximumon futod, másképp nem lenne értelme

Ha hosszú távot akarsz lefutni akkor az időt próbálod csökkenteni és a távot növelni, de nem tudod a maxon

végigcsinálni

Ha megnézel egy maratonistán akkor látod, hogy 48-50 kg között vannak, mert erre edzették magukat, őket nem érdekli a zsír meg az izom mennyisége

Egy sprinter még gyúr is a felsőtestére, mert a nagy tömeg előnyt jelent számára(lendület) rövid távon(60-200 m között)

Igaz, hogy mindkettőn kevés a zsír, de a sprinteren több az izom

2017. júl. 20. 12:34
 18/25 A kérdező kommentje:
A sporteren több az izom ez igaz,de szalaksatisakor az a lényeg hogy a zsír lemenjen nem?
2017. júl. 20. 13:16
 19/25 A kérdező kommentje:
De kinek mi a hatékonyabb,látod abtestepitok szerintem 70% le szarja a HIIT edzést,de en csak azért tettem fel a kérdést h a tempó és a pulzusszám lényegetelen zsírégetés szempontjából?
2017. júl. 20. 13:18
 20/25 anonim válasza:
A sebesseg az mindegy a lenyeg h a pulzusod ne erje el a 130 at es egyenletes tempoban minimum 40 perc max egy ora legyen es h ne allj meg. Ez az aerob edzés. Mert ilyenkor meg a zsírt hasznalja energiaforraskent igy nem az izmomzatodat kell hasznalni.
2017. júl. 20. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!