Heti össz sorozat: Nagyobb izmokra 12-14. Kisebbekre 8-10
Vágod, hogy ez az össz sorozat összejöhet akkor is ha heti egyszer edzel egy izmot és akkor is ha többször. Csak utóbbi esetben egy izomra egy edzésen kevesebb sorozat megy, de a heti össz terheles az ugyanaz mint ha teljes osztott terv lenne.
2017. júl. 13. 08:48
2/7 anonim válasza:
Cortez ..és szerinted melyik az ideálisabb? Ha egy edzésen lecsavarod egy izomcsoportra mind a pl 10 sorozatot? vagy ketté osztod és 5-5 sorozatot csinálsz különböző napokon? Regenerálódás szempontjából szerintem az első szerencsésebb viszont a második esetben nagyobb intenzitással és súlyokkal lehet dolgozni.
2017. júl. 13. 11:10
3/7 Cortez70 válasza:
Valtogatni szoktam pár havonta a teljes osztottat a heti 4 napos, de kétfelé bontottal. Most a kétfelé bontott jobb nekem. Meg amúgy is naturalban általában jobb ha heti többször edzunk egy izmot, mivel a fehérjeszintezis csak 3-4 napig magasabb.
2017. júl. 13. 11:18
4/7 anonim válasza:
#2 bocs,hogy én válaszolok de szerintem naturáloknak jobb,ha többször edzik az izmot kevesebb sorozattal.Pl.jobb hétfőn,szerdán,pénteken egyenként 3 sorozatot guggolni,mint egy edzésen guggolni 9 sorozatot.Nagyobb súlyt tudsz használni,ha valamit hibázol a technikában,nem kell egy hetet várni,míg újra guggolsz,hanem rá 2 napra már kijavítva nyomhatod.
2017. júl. 13. 11:19
5/7 anonim válasza:
Köszi a választ srácok! Amúgy pont a guggolást kéne pl átkoreografálnom valahogy mert eddig heti 1x volt 8 sorozat guggolásom +3 hajlító +4 combfeszítő de ez annyira leszedálja hogy esküszöm 5-6 napig járni se tudok normálisan az izomláztól.. és még utána is pihentetem ezért elcsúszik az egész szal 4 héten belül csak 3x eddzem. A legszebb pedig hogy gyakorlatilag nem is fejlődik..
2017. júl. 13. 11:32
6/7 anonim válasza:
Az aktuális sorozatszám nagyban függ az edzések jellegétől. Mell után nekem elég 3 gyakorlat tricepszre, vagy vállra ami kb 12 sorozatot jelent. Úgy szintén hát után is elég bicóra, alkarra és vállra 3-3 gyakorlat.
Azonban teljesen frissen, egy full kar nap nálam 10 gyakorlatból, tehát közel 43 ismétlésből áll.
Azonban úgy tapasztaltam, hogy ez a sorozatgazdag edzés amit én végzek, jellemzően piramisban, kevés pihenővel, a csúcssorozatnál bukásig. nem mindenkinek jön be. sőt...
Viszont nekem ez vállt be. A börtön fitness.
2017. júl. 13. 11:37
7/7 anonim válasza:
sorozat, nem ismétlés. és most hogy ezt így látom kicsit elszörnyülködtem, mert ez bizony rengeteg. hm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!