köszi cortez,én is szobabiciklit tolom,szerinted lehetséges,hogy azért nem tudok nagyon zsírt égetni szobabiciklizéssel,mert magas a pulzusom és már inkább kardió intervallumban vagyok?
2017. júl. 9. 18:09
3/11 anonim válasza:
Kalóriadeficitben jó étrenddel zsírt égetsz, nem kell ezt túlkomplikálni meg azon gondolkodni, melyik mozgás mikor mennyi zsírt s mennyi szénhidrátot éget...
Nekem is főleg gyaloglás, némi kocogás és bicikli megy, szálkásítástól függetlenül, hisz mozogni kell, a súlyzós edzés kevés és a friss levegőre is szükségem van.
2017. júl. 9. 18:13
4/11 anonim válasza:
Volt otthon szobabiciklim, de egy ora biciklizes utan ugy elzsibbadtam, hogy a fa..omat sem ereztem. Most vettem futopadot, azon csinalom.
2017. júl. 9. 18:15
5/11 Cortez70 válasza:
Magasabb pulzussal is használsz fel zsírt, meg az a lényeg, hogy kalória deficitben legyél. Kardio/aerob nélkül is zsírt adsz le, ha olyan az étrend.
2017. júl. 9. 18:22
6/11 anonim válasza:
Viszont erdemes csinalni, hogy tobbet ehess.
2017. júl. 9. 18:30
7/11 anonim válasza:
4: Szar volt a beállítás és/vagy az ülés, ezért szorította el a keringést. Nekem rendes bringán volt ilyen gondom egy időben.
Én ebben az időben ha tehetem, kint mozgok. Gyaloglás és bringa, és ezt igyekszem úgy csinálni, hogy ne mindig öncélú legyen. Bringával járok melóba, edzeni. Boltba elsétálok gyalog, így fél órával tovább tart a bevásárlás, de mozgok 40 percet, ráadásul visszafelé cuccal még több energiát használok. Ha kocsival megyek edzeni, akkor szoktam a teremben a szobabiciklit használni. Egyébként én is gondolkodtam rajta, mert télen jó lenne, ha itthon is tudnék valamit csinálni.
2017. júl. 9. 18:31
8/11 anonim válasza:
En nem birom a biciklizest, mindegy milyen bicikli. De gondoljunk bele, teljesen termeszetellenes testhelyzetben vagy, nem meglepo.
2017. júl. 9. 18:35
9/11 anonim válasza:
A háttámlás szobabicikli teljesen kényelmes, azon akármennyit ki lehet bírni. Normál bringákból a trekkingek egész hosszú távon elviselhetőek. Sok múlik az ülésen, markolaton és a megfelelő beállításokon. Hosszabb túrákon egy béléses nadrág segíthet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!