Egy diétában, szálkásításkor szabad ilyeneket enni?
Figyelt kérdés
Szóval ha a makrókba beleférnek ezek, akkor szabad ilyeneket enni?
Pl.: liszt,keményítő,sütőpor,olivaolaj,méz
Pl. rántott húst csinálok, akkor annyival kevesebb rizst eszek, mert a panírt is beleszámolom.
Vagy nem kéne ilyeneket enni?
2017. jún. 4. 19:34
1/9 anonim válasza:
A mézben sok a cukor, a liszt attól függ milyen, a finomlisztet kerüld el, de a rántott húst is lehet helyettesíteni mással. Amúgy meg ne akarj lemásolni egy versenyző által követett edzés és kaja tervet, ha hobby szinten edzel, minek kínoznád magad a csirke, rizs étrenddel minden nap? Mert mindenki ezt akarja másolni, de a testépítők az életüket áldozzák erre és ebből élnek. Mi, akik esetleg jól akarunk kinézni a Balaton parton, nem kell ekkora áldozatot hoznunk és nem is bírnánk ki csalás nélkül hosszútávon és feladnánk. Tapasztald ki magadon hogy miből mennyit szabad enned, hogy ne zsírosodj az oké, de ha 100 gramm helyett 103 gramm zabpelyhet öntesz a tányérba, akkor azt a 3 grammot nem kell visszakanalazni. szóval érted. ne görcsölj rá :)
A makrókba beleférne, de nem tudom, hogy megcsináljam-e, mert sütőpor,olaj,méz,finomliszt,keményítő. Ezek lehet rosszat tesznek valamiben. Ezért egyszerűen nem tudom, hogy megcsináljam-e.
2017. jún. 4. 19:56
4/9 A kérdező kommentje:
A linket valamiért nem akarja betölteni, de itt egy másik recept: [link]
2017. jún. 4. 19:57
5/9 anonim válasza:
Ja ez tök finom, én is szoktam csinálni. Figyelj, első vagyok, én azt mondom hogy néha belefér :) nem dől össze a világ. Fogd fel úgy mint egy jutalom, amiért keményen edzel
2017. jún. 4. 20:03
6/9 Cortez70 válasza:
Így van, néha belefér, nem ezen fog múlni az életed.
2017. jún. 4. 20:04
7/9 A kérdező kommentje:
És ha ilyet eszek, de megvan a kcal deficit, szóval kcal mínuszban vagyok. Akkor fogyok? Vagy ezek a "rossz" kaják nem befolyásolják?
2017. jún. 4. 20:12
8/9 anonim válasza:
Jajj, ez napokon belül már a sokadik. NINCS "rossz, hizlaló kaja", amitől deficitben átmész részleges fényevővé. Deficitben fogynod kell, a természeti törvények miatt. Valahonnan szedned kell a hiányzó energiát...
A te diétád, neked kell tudnod, mi fér bele, illetve megéri-e számodra. A mennyiség és a gyakoriság extrém fontos tényező. Nem úgy működik, hogy valamikor pl. eszel a nagyinál egy lehető legrosszabb összetételű sütit és egy hét vagy hónap diétázás oda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!