80-90g szénhidrát sok szálkásításhoz?
Figyelt kérdés
Egyébkent 51-52kg vagyok és lány. Tudom hogy nem sok a súlyom de a hasamon még nem látszodnak annyira a kockák és ezt szeretném elérni..2017. júl. 7. 11:02
1/6 Cortez70 válasza:
Egyénfüggő. Indulhatsz innen és ha nincs zsírból fogyás akkor lejjebb veszed. Mondjuk 50 kilóra nem biztos hogy szalkasitani kell, de nem tudjuk milyen magas vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok
2017. júl. 7. 11:19
3/6 Cortez70 válasza:
Akkor neked 50 kg alá nem nagyon kellene menni szerintem. De majd írnak mások is.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor várom a további válaszokat. 😊
2017. júl. 7. 11:29
5/6 anonim válasza:
50kg-ra nem szálkásítani kellene, hanem izmot növelni és úgy majd jobban látszódnának a kockáid.
6/6 anonim válasza:
Légyszi ne menj 50 alá. Izomtömeget kellene növelned 56-ig és aztán, mehet egy diéta, ha szeretnél.
Az izmok adják a tested formáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!