The Hope kérdése:
Naggyából naponta 2x50 fekvőtámaszt,2x50 felülést,2x50 súlyzózást, és 2 km futást szoktam csinálni. Szerintetek egészséges ez? Vagy inkább edzek kevesebbet?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 18:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha heti 1-2 pihenő napot tartasz és olyan havonta, 2 hetente csinálsz 2 nap pihit is akkor igen.
2/9 Cortez70 válasza:
Ez nem sok. Nagyjából.
De mit értesz 50 sulyzózás alatt? Az bármilyen gyakorlat lehet. Milyen izomra, milyen gyakorlat?
3/9 anonim válasza:
Egészséges, viszont ami ennél kevesebb az már nehezen hívható edzésnek. Több simán belefér. Valaki ennyivel ébred és este meg normálisan is edz egy keményet.
4/9 anonim válasza:
Ez az egész meg van bő 15 perc alatt,...és kevesebbet akarsz edzeni? :D
5/9 anonim válasza:
Mindenre eddz. Mi az a 2x50 súlyzózás? Kéne váll, bicepsz, tricepsz, hát, láb, ésatöbbi...
6/9 anonim válasza:
Amúgy ha azt nézzük felkelek edzek egy fél órát vagy nyújtok, de az lenne a lényeg hogy ne ugyan azt csináld minden nap mert egy idő utánn nem fog menni..
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm a segitséget mert féltem hogy ennél kevesebbet kell csinálnom.Igazság szerint ennek a koncepciója az lenne hogy minél erősebb legyek mert vannak olyan napok mikor az egyik osztálytársam nem bir magával és bunyózni akar.Na mindeggy köszönöm szépen a válaszokat,és a 2x50 súlyzózást ugy értem hogy egyik bicepszemre is 50,és a másikra is. na sziasztok.Mivel július 12-én leszek 13 éves ezért szerintem most már ennél 2x is többet edzhetek nem?Erre a kérdésemre is légyszi kommenteljetek.Előre is köszi.Sziasztok
2017. júl. 10. 20:26
8/9 anonim válasza:
Súlyzózással meg fekvőtámasszal nem fogsz megtanulni verekedni
9/9 anonim válasza:
Nem ettől fogsz jobban verekedni, valamilyen technikát tanulj meg inkább ha már szétakarod püfölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!